Acasa Politică Viceprimarul Cristian Mihai Ganea tinde la mai mult… La mai mult salar! Așa că a dat Primăria Ploiești în judecată

Viceprimarul Cristian Mihai Ganea tinde la mai mult… La mai mult salar! Așa că a dat Primăria Ploiești în judecată

2 min read
0
0
183

Mergând pe premisa „cel care are i se va mai da”, viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Mihai Ganea a dat în judecată PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEŞTI PRIN PRIMAR și INSTITUŢIA PRIMARULUI MUN. PLOIEŞTI, Adrian Florin Dobre, cerând un spor de 25% la umilul salariu brut pe care îl are, anume de 16.640 de lei pe lună.

Ganea a obținut, anul trecut, din salariu de viceprimar venituri de 113.961 de lei, iar de la 1 ianuarie 2019 are un salariu de 16.640 de lei brut pe lună.

Acțiunea de preamărire salarială e de râsu-plânsu, dacă analizăm activitatea în urbe a administrației locale din 2016 până în prezent.

A mai fost o situație când un primar al unei comune gorjene s-a dat singur în judecată pentru a obține un spor de 75% și, culmea, a câștigat! Însă primarul respectiv a cerut pentru munca depusă la realizarea unui proiect pe infrastructură.

Recent, Tribunalului Prahova, Secția a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal i-a tăiat elanul lui Ganea, dând următoarea soluție: „Respinge, ca neîntemeiată, excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă, invocată de pârâta Primăria municipiului Ploieşti. Respinge, ca neîntemeiată, cererea. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Prahova. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 09.10.2019.”

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…