Acasa Social Vino și alătura-te campaniei „Ghiozdane cu bucurii” și ajută-ne să aducem un zâmbet copiilor care își doresc să meargă la școală!

Vino și alătura-te campaniei „Ghiozdane cu bucurii” și ajută-ne să aducem un zâmbet copiilor care își doresc să meargă la școală!

1 min read
0
0
184

Puteți oferi sprijin copiilor aflați în dificultate donând un ghiozdan și cele necesare începerii școlii. Ghiozdanele și rechizitele vor ajunge la copiii proveniți din familii defavorizate care merg la școala.

Campania „Ghiozdane cu bucurii” isi propune sa stranga si sa daruiasca rechizite noi elevilor nevoiasi, ca masura in prevenirea abandonului scolar.
Rechizitele pot fi aduse zilnic, in perioada 27 august – 6 septembrie, in intervalul 10.00 – 20.00, la sediul Teatrului de Animatie Imaginario (fostul Teatru Ciufulici), situat în Ploiești, pe Bulevardul Independentei, nr. 14.
Cei care se vor alatura campaniei vor fi rasplatiti pentru gestul lor cu un voucher prin intermediul caruia, la achizitionarea a doua bilete la acelasi spectacol al Teatrului „Toma Caragiu”, vor primi inca un bilet, gratuit. 
Impreuna putem schimba destine si putem asigura copiilor un viitor mai bun, incepand chiar din prima zi de scoala.

Vino si alatura-te campaniei „Ghiozdane cu bucurii” si ajuta-ne sa aducem un zambet copiilor care isi doresc sa mearga la scoala!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Victorie cu multe goluri pentru MFC Oilfriends Ploiești în amicalul cu Aviatorii Ploiești

Oilfriends Ploiești a susținut joi, 13 august, începând cu ora 19:30, pe terenul 1 din Baz…