Acasa Opinii VIRGILISME: Ufologii anunță un ATAC EXTRATERESTRU în luna decembrie! Oare scad prețurile la globulețe?

VIRGILISME: Ufologii anunță un ATAC EXTRATERESTRU în luna decembrie! Oare scad prețurile la globulețe?

12 min read
0
0
212

E clar că, în România, informarea a ajuns dezinformare, iar manipularea prin știri și emisiuni de analiză mizează pe masele credule. Diferența dintre canalele de știri și canalele reziduale este că cele din urmă nu au atâta publicitate. În fond, CNA le-a impus un orar de publicitate tuturor, inclusiv penibele clipuri publicitare care se suprapun mai abitir ca știrile făcute la unison, uneori cu abateri în funcție de directivele p(r)ostului.

La fel de clar, pentru cine încă mai vede, mai aude și mai și pricepe, este că poți să deduci cui i se adresează știrile. Sunt elevi, sportivi, oameni de artă și literatură care obțin premii și medalii, recunoscute „afară”, dar nu au loc în știrile de la noi, căci aici sunt prea multe violuri, accidente, vedete ajunse celebre că au divorțat sau că și-au pus silicoanele invers. În rest, reclame la alifii de umăr, șolduri sau „genuche”, pilule fantastice pentru hemoroizi, prostată, ficat și cuțite sau tigăile care nu se mai pot da în mod electoral întrucât s-au prăjit mulți.

În fine, revin la titlu, că despre asta vroiam să vă cam povestesc cu detalii. Am dat de titlul ăsta „Ufologii anunță un atac EXTRATERESTRU în luna decembrie!” Vi-l recomand, dacă vreți să vă amuzați, cum nu v-au amuzat miile de episoade cu așa-zisul serial de comedie „Trăzniții”.

În continuare, vă prezint articolul așa cum a fost scris, gândit, eventual tradus, între ghilimelele de rigoare, precizând că doar comentariile sub paragraf  îmi aparțin, fără ghilimele, ceea ce le-aș fi dorit și lor, tereștrilor:

„Presa electronica din Rusia a intors pe toate partile o informatie, potrivit careia de Terra se apropie in mare viteza sute de nave extraterestre, OZN-uri care, in opinia ufologilor, nu vin cu ganduri tocmai pasnice. Se spune, printre altele, ca cea mai dintre aceste aparate ar avea o suprafata de 4.000 metri patrati.”

Rusia e mare… presa electronică e și mai mare și vă dați seama cum s-au unit ăștia și au întors pe toate părțile, ATENȚIE!, o informație. Ditamai presa rusească electronică nu a specificat de unde a venit fabuloasa informație. Totuși, vin niște OZN-uri, în mare viteză, probabil să prindă ofertele de Crăciun, vin cu sutele, dar gândurile nu sunt tocmai pașnice. Înțelegem că ar putea fi, dar nu prea sunt… Că navele ar putea avea vreo 4 hectare, nu ar fi exclus, ar fi nave-mame, cum se presupune că ar avea unele civilizații extraterestre avansate. Trecem la următorul paragraf…

„Potrivit estimarilor ufologilor, un atac al extraterestrilor se va produce in decembrie anul curent, tinta fiind Rusia. Mai exact, armata de umanoizi va debarca in regiunea Yakutia. E adevarat, afirma ufologii, navele extraterestre pot ateriza si in alte colturi ale planetei, dar cele mai multe se vor opri pe teritorul Rusiei.”

În timp ce noi nu am ajuns, încă, să avem aparate de zbor cu dimensiuni de 4 hectare, măcar suntem mai inteligenți decât ei prin faptul că știm, oarecum, data sosirii, știm locația, ba mai mult știm că sunt niște umanoizi. Deja încep să cred că umanoizii au trimis un comunicat de presă sau măcar un sol. Suspansul continuă și în următorul paragraf:

„Mai mult, ufologii cred ca, la inceputul lunii octombrie, extraterestrii si-au anuntat venirea. Problema este ca pe deasupra Statelor Unite a fost observat un urias triunghi transparent, foarte bine conturat. Se pare ca misteriosul obiect ar fi avut misiunea de a studia locul viitorului atac.”

Chiar dacă explicația este ambiguă, încercăm să deslușim ce scrie redactorul. Deși, cred, e mult mai deductibil un psalm din Biblie decât paragraful de mai sus. Așadar… Deși nu vin cu gânduri tocmai pașnice, extratereștrii și-au anunțat venirea. Probabil, sperând că vor fi primiți cu pâine și sare. Rușii fiind obișnuiți doar să ia, nu să dea, cred că i-a enervat. Acum, problema e alta: ăia vin în Rusia, dar în SUA a fost observat un triunghi care era transparent, dar foarte bine conturat, căci altfel îi ziceam pătrat. Culmea e că misteriosul obiect ar fi avut misiunea de a studia locul viitorului atac. Că, deh, dacă omul e supus greșelii de ce nu ar fi și umanoizii??? S-au rătăcit și nu mai știau dacă atacă Rusia sau SUA. Iată de ce intră SUA nu în război intergalactic, ci în următorul paragraf:

„In acest context, specialistii Agentiei spatiale americane NASA au anuntat ca obiectele neidentificate care s-ar indreptat spre Pamant nu sunt altceva decat asteroizi, majoritatea avand dimensiuni destul de reduse. Iata de ce, au subliniat expertii NASA, nu va exista nici un atac extraterestru in ultima luna a acestui an.”

Bine… cam tot articolul trebuia reparat la text, la virgule, la context, la exprimare, dar trecem peste asta că umanoizi suntem și noi, nu? NASA ne liniștește că sunt doar asteroizi, de dimensiuni reduse, probabil nu de 4 hectare, apoi ne liniștește că, în luna decembrie, sigur nu vor veni extratereștrii. Poate la anul… Astfel, nu scăpați de globulețe, pom de iarnă și cadourile de sub brad!

Finalul articolului este de-a dreptul apoteotic:

„Nelasandu-se intimidati si descurajati de interventiile astronomilor de la NASA, ufologii au insistat, afirmand ca oricum „oastea” de nave extratrestre isi vede de drum, iar daca nu va exista o actiune agresiva, asta pentru ca vor sa mai studieze comportamentul oamenilor.”

Normal că nu se înțelege mai nimic. Nu știu în ce dialect au fost informați ufologii, cert este faptul că, citind cele de mai sus, abia ne înțelegem noi între noi, oamenii. NASA, care are un buget aparte pentru studiul spațial, și-a lăsat toate treburile și s-a axat pe intimidarea ufologilor. Nu se știe nici care ufologi. Citind articolul, ufologii par niște entități la fel ca umanoizii ăia care vin în luna decembrie sperând la reduceri, oferte și cadouri de Crăciun.

În timp ce noi ne amuzăm de puerilul articol, oastea își vede de drum. Și dacă nu va exista o acțiune agresivă, gen Dragnea, vor studia comportamentul oamenilor, gen Olguța.

Din păcate, la noi nu vin nici refugiații, darămite extratereștrii! Scutul NATO îi ține departe pe ruși, dar programul de guvernare al PSD-ALDE sperie și extratereștrii!

Sursa: http://incomemagazine.ro/articole/ufologii-stiu-care-este-tinta-unui-atac-extraterestru

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Alexandru Rafila comentează cele mai răspândite mituri despre coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a comentat v…