Acasa Eveniment Vremea a făcut ravagii în Prahova – VIDEO

Vremea a făcut ravagii în Prahova – VIDEO

3 min read
0
0
261

Pompierii au continuat, marţi, evacuarea apei din mai multe gospodării inundate în judeţul Prahova, intervenind în localităţile Ploieşti, Urlaţi şi Bărcăneşti, precum şi pentru îndepărtarea unor copaci doborâţi de vânt pe carosabil, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)

În Ploieşti, pompierii intervin pentru scoaterea apei dintr-un beci, iar la Urlaţi, din două gospodării, inundată fiind o gospodărie şi din satul Ghighiu, comuna Bărcăneşti.

Un copac doborât de vânt a căzut pe DN 1D, în localitatea Albeşti-Paleologu, iar altul pe un drum local din comuna Tomşani, echipajele ISU Prahova acţionând pentru degajarea carosabilului.

În localităţile Blejoi şi Valea Călugărească au fost inundate câteva curţi şi anexe gospodăreşti, pentru evacuarea apei intervenindu-se cu motopompe.


Potrivit ISU Prahova, în mai multe localităţi din judeţ a căzut grindină, însă nu au fost raportate pagube materiale însemnate, însă o casă din Urlaţi a fost pur şi simplu ciuruită de bucăţile de gheaţă.

Un sfert de oră a fost suficient ca o casă din Urlaţi, judeţul Prahova, să fie pur şi simplu ciuruită de grindină. În câteva minute, livada familiei a fost distrusă complet, grădina de legume la fel, proprietarul precizând că n-a mai văzut aşa ceva în viaţa lui.

De asemenea, proprietarul precizează că acoperişul casei a fost, de asemenea, afectat, iar uşile şi geamurile de termopan sunt deteriorate din cauza bucăţilor de gheaţă care au lovit locuinţa.

Furtuni puternice şi vijelii au lovit judeţul Prahova, provocând numeroase daune.

PRAHOVA

JUDETUL PRAHOVA (URLATI) – 30 APRILIE, ORA 16

Publicată de Meteoplus pe Marţi, 30 aprilie 2019

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…