Acasa Diverse 450 000 DE ANI DE MINCIUNĂ…

450 000 DE ANI DE MINCIUNĂ…

10 min read
4
13
81,319

Tot acest calvar, toata acesta minciuna perpetua, tot acest Matrix holografic in care traim, a inceput cu 450 000 de ani in urma , odata cu venirea pe Pamant , a extraterestrilor Anunnaki …
Nu doar ca au hibridizat rasa umana , nu doar ca ne-au blocat 8 dintre cele 12 spirale de ADN cu care am fost inzestrati de catre fortele ce guverneaza Universul … ci ne-au bagat intr-o bezna, intr-o ceata a necunoasterii , a neputintei , a dependentei fata de un SISTEM creat cu scopul de a ne manipula , de a nu sti faptul ca facem parte dintr-o imensa: „FERMA UMANA” . O ferma din care Anunnaki si Reptilienii se hranesc de 450 000 de ani …
Cum au reusit acest lucru ?
Ne-au sters toata istoria , au modificat-o asa cum le-a convenit lor !
Au inventat o alta istorie !
Au inventat: banii , religiile , rasele , clasele sociale , regi , imparati , presedinti , partide politice ….totul pentru a ne controla , pentru a ne mentine intr-o sclavie continua !
Ne-au mintit dintotdeauna ! Si aceasta minciuna continua si in ziua de azi , datorita slugoilor lor : Illuminati , Masoni , Iezuiti , Sionisti …etc , slugoi hibrizi , reptile satanice , ce au ca scop , mentinerea umanitatii intr-o ” bezna ” continua …
CAPITOLUL 1 . ” TRAIM INTR-O IMENSA HOLOGRAMA ” …
Tribul ” Dogon ” – Mali , conserva si in ziua de azi , legende ce vorbesc despre : ” Zei ce au venit pe Pamant , de pe o planeta ce graviteaza in jurul stelei Sirius B ( Constelatia Cainele Mare) …”.
Sirius B , NU SE VEDE CU OCHIUL LIBER !!!
Aceasta stea , a fost descoperita relativ recent , cu ajutorul telescoapelor de inalta performanta !
Acelasi trib , spune , ca stramosii lor vedeau Inelele lui Saturn si satelitii lui Júpiter !!! Si , aceste legende vin de sute de mii de ani din trecut ! Si , Tribul Dogon , nu are acces la pagina web – NASA , si nici nu a auzit de Wikipedia lui Rockefeller …
Primul lucru , pe care l-au facut Anunnaki , cand au ajuns pe Pamant , a fost crearea UNEI IMENSE HOLOGRAME , A UNUI BLUE BEAM , ce inconjoara toata planeta !
Sunt , sute de astronomi ce aduc in discutie faptul ca , din cele peste 150 de miliarde de stele ce ne inconjoara ( spatiul apropiat ) , fiinta umana poate vede , cu ochiul liber , maxim 6 000 de stele ! Si asta , cu conditia de a te afla intr-un loc cu contaminare lumínica ” zero ” .
Pana si cerul ni-l ascund , pentru a ne ” rupe ” legatura cu Universul , pentru a ne face sa privim doar in jos , sa mergem pe strada cu capurile plecate …ca niste sclavi ce suntem …
Ne-au spus ca am ajuns pe Luna ( de sase ori ! ) , dupa care , tot ei , ne-au spus ca , acest lucru ar fi imposibil , in primul rand ca nu am detine tehnologia necesara infaptuirii unei astfel de calatorii prin spatiul exterior si in al doi-lea rand ca nu putem trece de :
” Centura de Radiatii ” – Van Allen ( James ) .
HA !!! Deci , peste 50 de rase extraterestre , pot veni si pot pleca
( inspre si dinspre Pamant ) , trecand prin ” Centura de Radiatii ” , de cate ori li se scoala , fara a pati nimic !
Si nu numai extraterestrii ( ce se presupune a detine tehnologii mai avansate fata de noi ) , ci si banalele microorganisme ce sunt aduse pe Pamant de catre : asteroizi si comete , pot trece , nevatamate , prin acest rahat de ” centura ” a lui Van Allen …Sa ne intre bine-n cap ! Omul este cea mai proasta si cea mai slaba fiinta din Univers , condamnata sa traiasca intr-un sclavagism etern , iar : ” Centura Van Allen ” , este : ” GARDUL ELECTRIFICAT ” , ce inconjoara ” ferma ” , pentru ca vitele sa nu scape …Pentru ca asa vor ” ei ” …
Cand au fost descoperite : ” Bilele Ottosdal – Sferele lui Klerksdrop ” , marionetele de stiinta ( prostituatele Illuminati-lor ) , au spus ca : ” aceste sfere sunt , un rezultat natural …al naturii ”
Pai , cacatilor in ploaie de Illuminati , aceste bile ( sfere ) sunt realízate dintr-un aliaj : nichel-pirofilita ! NATURA NU POATE PRODUCE ACEST ALIAJ !!! Si , stiti ce vechime au aceste ” sfere ” ? 2 miliarde 800 de milioane de ani !!! Si pe noi ne ” invata ” , ca acum 2 miliarde 800 de milioane de ani , pe Pamant nu exista viata , inca nu aparuse nicio forma de viata !
Ne-au mintit ca , omul a folosit incaltamintea , pentru prima data , acum 12 000 de ani . Atunci , de ce : William Meister , a descoperit in Antelope Springs – Utah (SUA) , urme ale unei fiinte umanoide , ce purta pantofi ! Aceste urme , au o vechime de 500 de milioane de ani !!! Se intampla , pe cand , pe Pamant , cantitatea de CO2 , era de 9000 ppm , iar acum este de 381 ppm . Cine contamina planeta ( de 20 de ori mai mult ca in prezent ) , cu 500 de milioane de ani in urma ? Si , cine purta pantofi , pe timpul dinozaurilor ?!
In Toprakkale – Turcia , s-a descoperit o sculptura in piatra , ce reprezinta o nava spatiala . Vechimea acesteia , 3000 de ani ! Buna imaginatie mai aveau stramosii turcilor ! Probabil ca fumau opium sau marijuana …in timp ce sculptau nave spatiale !
In Kimberleys – Australia , a fost descoperit , intr-o pestera , un chip de astronaut , ce mie mi se pare a semana izbitor de mult cu ” sfintii ” ce apar pictati in biserici , manastiri , catedrale …etc.
In Nepal , a fost descoperita : ” Farfuria lui Lalldoff ” – artefact pe care sunt pictate imagini cu extraterestri si nave spatiale ! Vechime -4000 de ani ! Altii care fumau …
Lussac-les-Chateaux – Franta , in anul 1937 au fost descoperite o serie de graffiti , in care apar : dinozauri alaturi de barbati , femei si copii , ce poarta imbracaminte asemanatoare celei din ziua de azi : fuste , pantaloni , incaltaminte si chiar sepci ! Vechime – 40 000 de ani !
” Tablitele Glozel ” – Franta , asemanatoare celor sumeriene , doar ca au o vechime de 15 000 de ani ! De trei ori mai vechi decat cele din Sumeria ! Illuminatul Zecharia Sitchin , nu s-a sinchisit sa le traduca , deoarece acestea nu vorbesc despre stapanii sai : Anunnaki !!!
Acambaro – Mexic , au fost descoperite 32 000 de piese in care apar figurine cu oameni vanand si chiar calarind dinozauri ! Si noua ne spun ca , dinozaurii au disparut acum 65 de milioane de ani …Illuminati , au zis ca ar fi vorba de o frauda , un fals . Nu stiu cine ar face ” o frauda ” , pictand 32 000 de obiecte …

Sursa: Facebook

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

4 Comments

 1. dragos

  noiembrie 22, 2018 at 8:38 pm

  ok. cred ca pe undeva asta este adevarul. singurul lucru pe care nu-l inteleg din acest material, este urmatorul fapt: cum puii mei din cele peste 50 rase de extraterestrii nici una nu ne spune adevarul? comparativ cu doar doua interesate sa ne inrobeasca?

  Reply

 2. Qaw Haq

  noiembrie 23, 2018 at 8:26 pm

  Aţi omis să spuneţi că au venit prin poarta stelară Îi aştepta Tealc, care venise ceva mai devreme cu cercetaşii. Indeed 🙂

  Reply

 3. ioan horia

  noiembrie 27, 2018 at 1:59 pm

  E o buna enumerare de fapte care arunca o lumina captivanta asupra trecutului omenirii si, mai mult,asupra trecutului terrei.In schimb tonul acesta acuzator si inca fara o adresa clara,este cam fortat.Dupa mine,sunt mai multe cauze ale lipsei de explicatii la nivelul stiintei oficiale,a celei admise pentru a fi predata in scoli si universitati.In primul rande vorba de o atitudine de prudent consevatorism a savantilor,care s-au format in scoli acum poate 50 de ani si care au invatat ceea ce se stia atunci si se interpreta asa cum vedeau lucrurile cei ce i-au invatat si pe ei si care au trait cu poate sute de ani inainte.Bineinteles ca aceste cunostinte au fost demult depasite de avantul accelerat al descoperirilor actuale.A doua cauza tine de interesul unor elite ale unor tari avansate de a ascunde descoperiri si interpretari care ar putea sa-i ajute sa dobandeasca un avantaj fata de restul planetei.Iar a treia mare cauza cred ca e ignoranta marii mase a oamenilor.Neinstruiti,neinteresati decat de ce le e strict necesar pe moment,insuficient desvoltati ca intelect si in plus tinuti in bezna poate tocmai pentru ca sunt stst de prosti e cuvantul.Oricum ar fi,incet dar sigur trecutul se desvaluie si va veni timpul cand ceea ce acum se presupune dar e greu de crezut, va deveni stiinta oficiala.

  Reply

 4. veronica

  martie 31, 2019 at 7:37 pm

  La ora actuala exista mari investigatori cu mai mult de 20 de ani de experienta in domeniu cum este domnul David Pacerisa care printre cateva carti pe care le are publicate si vorbeste deschis despre aceste (rase extraterestre) afirma ca nu toate rasele extraterestre ne vor de sclavi. Domnul sus mentionat are alta parere despre rasa Anunaki cei care sunt interesati in aceata tema pot cauta cartile si se pot documente de la surse oficiale.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un ofițer din Academia de Poliție a amenințat-o prin sms pe o jurnalistă de investigații

A fost prins bărbatul care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan. Percheziț…