Acasa Eveniment Accident grav de circulaţie pe DN1. O femeie a decedat, alte 5 persoane fiind rănite

Accident grav de circulaţie pe DN1. O femeie a decedat, alte 5 persoane fiind rănite

2 min read
0
0
183

Un accident grav a avut loc astăzi, pe DN 1, la km 136, Azuga, în urma coliziunii a două autoturisme. Șase persoane au fost implicate în accident, două din maşina care a provocat coliziunea, iar alte patru din celălalt autovehicul. O femeie, de 60 de ani, a fost încarcerată în urma impactului şi a intrat în stop cardiorespirator. Ulterior, a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor.

Alte două femei au avut leziuni minore şi au fost preluate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Un bărbat, de 72 ani, a fost preluat de către SMURD Sinaia, o femeie de 39 de ani de SMURD Predeal, iar o alta, de 48 de ani, nu a suferit leziuni.

Un număr de șapte maşini ale ISU Prahova au intervenit în urma accidentului care a blocat traficul pe Valea Prahovei, respectiv o maşină SMURD, una de descarcerare, 4 echipaje ale ambulanţei şi o autospecială cu apă. Alte două echipaje SMURD ale ISU Braşov au intervenit în sprijin.

Traficul pe Valea Prahovei a fost blocat, timp de aproximativ o oră, pe sensul de mers Ploiești – Brașov, fiind deviat pe Cheia.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

În Prahova, activitatea didactică a fost reluată în 257 de unităţi şcolare şi structuri

Prefectul judeţului Prahova, CRISTIAN IONESCU, şi inspectorul şcolar general al Inspectora…