Acasa Economic ACŢIUNE PENTRU VERIFICAREA OPERAŢIUNILOR CU MATERIALE RECICLABILE – VIDEO

ACŢIUNE PENTRU VERIFICAREA OPERAŢIUNILOR CU MATERIALE RECICLABILE – VIDEO

2 min read
0
0
292

UPDATE: În urma controalelor efectuate ieri, în Giurgiu, au fost confiscate 170.000 de kilograme de deşeuri şi resturi metalice, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 500.000 lei şi indisponibilizate 3 mijloace de transport. De asemenea, a fost dispusă suspendarea activităţii a 2 societăţi comerciale şi propusă suspendarea autorizaţiilor de mediu pentru alte 2 firme.

În această dimineaţă, 70 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, împreună cu 44 de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, sprijiniţi de 32 de jandarmi ai Grupării Mobile Ploieşti şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Giurgiu, efectuează o acţiune pe linia prevenirii ilegalităţilor ce se comit în domeniul protecţiei mediului înconjurător şi pentru combaterea evaziunii fiscale, la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale din oraşul Bolintin Vale şi comunele limitrofe.

Firmele în cauză au ca obiect de activitate colectarea şi valorificarea materialelor reciclabile (deşeuri metalice, peturi şi sticlă) dezmembrări auto, service auto şi vulcanizare.
Prin această acţiune se urmăreşte stabilirea trasabilităţii deşeurilor reciclabile, existenţa documentelor de provenienţă şi de livrare a materialelor reciclabile, precum şi a sumelor de bani folosite în circuitul comercial.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Percheziții și în Prahova. CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE, EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE A BANILOR

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mur…