Acasa Eveniment ACŢIUNEA T.I.S.P.O.L ,,SPEED” ÎN PRAHOVA

ACŢIUNEA T.I.S.P.O.L ,,SPEED” ÎN PRAHOVA

2 min read
0
0
297

Săptămâna 1-7 aprilie 2019 a fost dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. -Speed. Poliţiştii rutieri au verificat respectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, acţionând astfel pentru prevenirea accidentelor rutiere.
În cele şapte zile de controale, poliţiştii rutieri au verificat peste 2.800 de conducători auto şi au aplicat 871 de sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei legale.
13 şoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistaţi circulând cu viteză excesivă.
Exemplu:
La data de 06.04.2019, în jurul orei 02.30, poliţiştii au depistat un bărbat, care a condus un autoturism cu viteza de 127 Km/h, pe DN.1 A, în localitatea Boldeşti Scăeni, fiind înregistrat de aparatul radar TRUCAM.
Conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, care au pornit în urmărirea acestuia. La un momentul dat, bărbatul în cauză a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că şoferul nu posedă permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice(0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…