Acasa Eveniment Acțiuni ale polițiștilor prahoveni pentru prevenirea și combaterea braconajului

Acțiuni ale polițiștilor prahoveni pentru prevenirea și combaterea braconajului

2 min read
0
0
31

Polițiști specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au desfășurat o acțiune pentru depistarea persoanelor care dețin ilegal arme și pentru prevenirea și combaterea braconajului cinegetic. Polițiștii au ridicat două arme de vânătoare, carne de vânat (părți corp cervid integral) și resturi animaliere.

La data de 23 octombrie a.c., polițiști specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au acționat în comuna Păcureți și, astfel, au depistat și prins în flagrant patru bărbați, din localitate, care ar fi participat la o partidă de vânătoare neautorizată pe fondul cinegetic nr. 32 Șoimari.

Din cercetări a rezultat că unul dintre cei patru ar fi utilizat o armă de vânătoare deținută și purtată în mod ilegal, cu care ar fi împușcat un exemplar din specia căprior-mascul, specie interzisă la vânătoare în această perioadă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj.

Totodată, polițiștii au ridicat două arme de vânătoare, carne de vânat (părți corp cervid integral) și resturi animaliere.

Cercetările sunt continuate de către polițiști specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

DNA a trimis Dosarul Ghiță-Ponta-Blair Secției pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie

Direcția Națională Anticorupție a înaintat Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din …