Acasa Eveniment Alooooo, polițiiiaaa!!! Ce se întâmplă exact lângă poliție

Alooooo, polițiiiaaa!!! Ce se întâmplă exact lângă poliție

2 min read
0
0
170

A trăi în Ploiesti a devenit demult o aventură. Atât ca pieton, cât și ca șofer, deplasarea pe străzile orașului este o adevărată ruleta rusească. În timp ce inima Ploieștilor este prinsă ca într-o gheară de o piață infectă și evazionistă, niciunul dintre edili nu a reușit să mute „mizeria” în afara orașului, într-un loc nou, civilizat, cu parcari generoase. Noi cetățenii contribuabili, trebuie să ne deplasăm cu riscuri mari pe lângă mașinile parcate pe trotuar, pentru ca nici cei de la Poliția Locală sau cei de la Rutieră nu vor să-și facă treaba sau sunt depășiți de situație.

Alooo, polițiiiaaa!!!! Chiar lângă Poliția Municipiului Ploiești, pe Strada Romană, cetățenii sunt obligați să meargă pe carosabil, mașinile fiind parcate pe trotuar. Dacă sunteți depășiți de situatie, să ne spuneți, să știm cu cine votăm.

Domn’le primar, dacă nu vreți sau nu puteți să faceti în locul pieței, în centru, un loc civilizat de parcare, puneți-vă subordonații de la Poliția Locală să-și facă treaba, pana nu moare cineva lovit de o mașină. Vom urmări acest caz, pentru că siguranța cetățenilor este pusă în pericol.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un jandarm al Grupării Mobile Ploiești, vizat de ancheta din dosarul privind maşini furate din străinătate

Un subofiţer din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti este vizat de ancheta care se…