Acasa Eveniment Amenințări cu pistolul în Ploiești

Amenințări cu pistolul în Ploiești

5 min read
0
0
68

Am preluat și noi titlul sugestiv dintr-un comunicat de presă al Poliției Locale Ploiești, care detaliază, fără a da multe detalii, cum că „În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 15.10.2016, în jurul orei 02.30, un echipaj al Poliției Locale Ploiești, în timp ce se afla în patrulare pe strada Găgeni, a observat în fața restaurantului Vikings un grup de persoane implicate într-o altercație.” De aici deducem că ziua de 15 octombrie a cam durat de vineri până sâmbătă, o zi lungă pentru acest anotimp. Dacă am avea încredere în informații, deja ora 2.30 a trecut în ziua de sâmbătă, ceea ce i-a surprins în patrulare chiar și pe polițiștii locali!

Din acel „grup de persoane implicate într-o altercație”, potrivit comunicatului, „polițiștii locali au procedat la imobilizarea persoanei agresive, respectiv la încătușarea numitului Ș.G.F., de 36 ani, cu domiciliul în Ploiești, solicitându-se prin stație deplasarea la fața locului a unui echipaj mobil din cadrul instituției. Totodată, despre eveniment au fost anunțați și lucrătorii Poliției Municipale.”

Se spune că, până la dovada vinovăției, toți au „calitatea” de suspecți. Dar, dacă tot a fost încătușat SGF-ul ăsta, de ce i se ascunde numele? În fond și… în fine, poliția municipală va da alt comunicat, apoi vin cei mai de sus, să zicem… IGPR, și le dă pe față. Nu am înțeles niciodată secretomania asta din comunicate. Dați-le pe față, băieți, cu indivizi de genul ăsta!

Și, că tot vorbeam despre față, iată ce mai zice comunicatul Poliției Locale: „Deoarece individul încătușat prezenta urme de violență la nivelul membrelor și a feței, acesta a fost transportat cu ajutorul Serviciului de Ambulanță Prahova la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pentru îngrijiri medicale, fiind apoi condus la sediul Secției nr. 2 de Poliție.”

Iată cum bătutul și tumefiatul a fost încătușat din grupul ăla de recalcitranți și nu știam de ce… Ca să fie dus la spital! Păcat că premiul Nobel pentru Pace a fost atribuit, deja, anul acesta. Polițiștii locali ar fi putut să aștepte ca SGF-ul să ia picioare în cap până la anul, apoi să intervină pentru a intra la nominalizări.

Finalul comunicatului devine un subiect pentru scenariu de telenovele: „Patronul restaurantului, precum și un alt bărbat aflat la fața locului au relatat faptul că au fost amenințați cu un pistol de către prietenul celui încătușat, motiv pentru care și numitul T.M., de 37 ani, cu domiciliul în Ploiești, a fost condus la Secția nr. 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.”

Iată cum TM-ul ăsta a dovedit că poți ajunge la Secția 2 Poliție pe scurtătură, fără să fii bătut, încătușat, cărat la spital ș.a.m.d. Doar cu un pistol!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…