Acasa Eveniment Anchetă a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionului aterizat forţat pe un câmp

Anchetă a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionului aterizat forţat pe un câmp

2 min read
0
0
102

O anchetă a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionului de mici dimensiuni care a aterizat forţat, sâmbătă după amiază, pe un câmp de lângă aerodromul Strejnic.
„La data de 25 septembrie, în jurul orei 17,30, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova au fost sesizaţi despre faptul că, în zona aerodromului Strejnic, un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat în zona Centurii de Vest a municipiului Ploieşti. În urma evenimentului, nu au rezultat victime, aparatul suferind avarii tehnice. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, împreună cu poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi, pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului aviatic”, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.
Conform datelor comunicate anterior de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, primele date au arătat faptul că aeronava implicată în incident este una privată şi efectua curse de antrenament.
Două persoane în vârstă de 22, respectiv 25 de ani care se aflau în avion au suferit câteva escoriaţii şi au refuzat transportul la spital.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Colecția Ionescu-Quintus expusă la Teatrul „Toma Caragiu”

Un număr 20 de opere de artă semnate de marii maeștri ai artei românești, parte a colecție…