Acasa Justiție Andreea Cosma a declarat că DNA a clasat un dosar deschis pe numele ei

Andreea Cosma a declarat că DNA a clasat un dosar deschis pe numele ei

2 min read
0
0
36

Deputatul PSD Andreea Cosma a anunţat luni că DNA a clasat un dosar deschis pe numele ei şi al tatălui său de către fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea.

„E vorba de un dosar început acum câţiva ani de structura DNA Ploieşti, dosar în care am fost audiată în decembrie 2018 la Bucureşti, pentru că dosarele în care eu, tatăl şi fratele meu, în care am rămas cu vreo calitate, au fost mutate la Bucureşti. Astăzi am aflat că am primit clasare (…). Este vorba de nişte terenuri pe care, la un moment dat, când Mircea Negulescu mi-a deschis primul dosar penal la care am luat clasare, mi-a extins urmărirea penală cu privire la aceste terenuri, acuzându-mă de mai multe infracţiuni. Aceste terenuri le-a băgat şi în dosarul în care s-a judecat tatăl meu şi fratele meu şi tot cu aceste terenuri mi-a început şi mie urmărirea penală pentru luare de mită, împreună cu tatăl meu, dosar care a rămas într-un sertar la DNA şi care s-a finalizat acum”, a declarat Andreea Cosma, prezentă luni la sediul Parchetului General.
Andreea Cosma a explicat că dosarul respectiv a fost deschis de Lucian Onea.
Pe de altă parte, Andreea Cosma a anunţat că a depus o plângere la Parchetul General în legătură cu modul în care a fost întocmit la DNA Ploieşti rechizitoriul în dosarul în care a fost condamnată în primă instanţă la patru ani închisoare cu executare.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…