Acasa Social APEL UMANITAR: O profesoară din Ploiești are nevoie de ajutorul nostru pentru a salva viața fiului său

APEL UMANITAR: O profesoară din Ploiești are nevoie de ajutorul nostru pentru a salva viața fiului său

4 min read
0
0
186

Dana Constantinescu este profesoară la Liceul Energetic „Elie Radu”, din Ploiești, fiind cunoscută printre profesori și elevi pentru implicarea sa în mai multe proiecte educaţionale.

Recent, doamna Constantinescu a lansat un apel umanitar pe Facebook, apel pentru a salva viața fiului său, Radu, în vârsta de 15 ani, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer limfatic.

 Mesajul Danei Constantinescu este următorul:
„Dragii mei,
Mă numesc Dana Constantinescu, sunt profesor de fizică, am o familie minunată, un soţ iubitor şi un copil drag. În vara anului 2017, am primit vestea că băiatul meu ar avea cancer limfatic. I se umflaseră ganglionii de la gât și cei inghinali. Diagnosticul l-am primit de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti fără o analiză, doar vizualizat. Doctorița ne-a spus că nu mai are mult de trăit şi că ar fi bine sa-ì facem operaţie. Nu am vrut și ne-am adresat altor medici din România, care ne-au spus că nu stiu ce să facă, ce să ne spună.
Am încercat tratamente alternative cu bioenergoterapeutul Romulus Popescu care ne-a ajutat, în sensul că tumora a rămas localizată şi până astăzi la gât și ureche. Cu părere de rău am ales calea de a pleca din ţară și de a trata copilul în Turcia. Aici, analizele au ieșit foarte prost și diagnosticul este de cancer limfatic agresiv. Este un diagnostic crunt, dar trebuie să lupt pentru că VLAD ESTE AERUL PE CARE ÎL RESPIR.
Să vi-l prezint pe Vlad Constantinescu, un tânăr de 15 ani, elev al Centrului de Excelenţă Prahova, la fizică, clasa a IX-a la Colegiul „Spiru Haret” Ploieşti, specializare matematică-informatică.  Un tânăr frumos, deştept, plăcut, cu un zâmbet pe faţă totdeauna.
VĂ CER AJUTORUL PENTRU ACEST COPIL MINUNAT CARE ARE MULTE DE ARĂTAT ÎN VIAŢĂ.
Tratamentul va costa peste 100.000 de euro, dar dacă puteți să îl ajutati, vă rog să o faceţi în contul RO40BTRL03001201H47123XX, deschis la Banca Transilvania pe numele Constantinescu Dana Cristina.
Vă mulţumesc şi vă doresc sănătate!”.

Gabi Dima

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…