Acasa Diverse Atacul la magistați continuă: procuror bătut cu o coadă de mătură de un şofer

Atacul la magistați continuă: procuror bătut cu o coadă de mătură de un şofer

2 min read
0
0
61

Participanţii la trafic, de pe o stradă din Sibiu, au avut parte de scene ca în filmele americane de acţiune după ce procurorul Bogdan Florescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig, a fost lovit de un şofer de autobuz cu un obiect în cap în plină zi.

Incidentul s-a petrecut, sâmbătă după-amiază, pe Calea Dumbrăvii. Cei doi au virat apoi pe bulevardul Mihai Viteazu, iar la semaforul de la intersecția cu Calea Cisnădiei au oprit pentru că era roșu. Șoferul din autobuz s-a dat jos cu coada unei mături și l-a lovit pe procuror în cap și a lovit și cu picioarele în mașină.

Atât șoferul autobuzului care a fost dus la audieri la sediul poliției Municipiului Sibiu. „Se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru stabilirea exactă a încadrării juridice a faptei”, au declarat pentru oradesibiu.ro autorităţile locale.

Procurorul Florescu a fost la Spitalul Județean Sibiu și a scos un certificat medico-legal, după care s-a dus la poliție și a depus plângere împotriva șoferului care l-a agresat în trafic. Șoferul de autobuz are 46 de ani și este de loc din comuna Cristian.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Check Also

Românii au plătit cu 10-15 % mai mult pentru vacanţa de Sărbători

Românii au plătit cu 10-15% mai mult în acest an pentru vacanţele din perioada Sărbătorilo…