Acasa Eveniment Atenție!!! MINCIUNA Casei de pariuri SUPERBET

Atenție!!! MINCIUNA Casei de pariuri SUPERBET

3 min read
0
0
420

Pentru 2017-2019, potrivit Ministerului de Finante, cunoscuta firma Superbet Betting&Gaming pe care se opereaza licenta de la Oficiul National al Jocurilor de Noroc a înregistrat 58,3 mil. euro cifra de afaceri si un profit frumusel de 10 milioane de euro. In ciuda acestui fapt, aceasta societate se comporta cu pariorii români ca intr-o tara bananiera.

Deși își înmulțește agențiile peste tot in tara, asta aratand ca incasarile sunt din ce mai mari, decizia stafului din conducere a fost sa micsoreze platile atunci cand pariorii pierd un singur meci pe bilet prin așa umitul PARIU SANSA.

Asa s-au gândit „creierele” socetatii ca, printr-un artificiu matematic, sa nu mai acorde sumele maricele la SANSA si au inventat SUPER SANSA! Aceasta minciună ambalată frumos cu promisiunea unui castig si in cazul in care pierzi si doua meciuri.

Nu mai intrăm în detalii tehnice (le găsiți pe site-ul agentiei). Astfel au apărut biletele cu două meciuri pierdute unde, in urma unui calcul, nu iei nimic cat si biletele pierdute la un meci unde in urma calcul iei „praful de pe toba”.

Astfel, va prezentam mai jos un bilet pus acum cateva zile cu 2 lei la un castig de 1 miliard 500 milioane (castig maxim) pierdut la un singur meci. Cat credeti ca a fost aceasta noua gaselnita de SUPERSANSA in contextul in care pe vechea schemă luai cel puțin câteva zeci de milioane?

Da! La 1 singur meci pierdut, din 14 meciuri, la suma maxima de 1 miliard 500 milioane pariorul a primit, prin mult trambitata Supersansa, 564 lei, dupa noua versiune schimbata de Superbet, in contextul in care pana acum ” norocosul” primea cateva zeci de milioane lei. Dacă din 14 meciuri pierdeai 2, ar fi primit 90 lei. Acum ganditiva ce premii primiti pentru un meci pierdut, la castiguri „normale”. Nu avem sa spunem in încheiere, decât să vă alegeți cu grija agenția unde păriati! Baftă!

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

CRISTIAN MIHAI GANEA, candidat la Primăria Municipiului Ploiești: „Împreună modernizăm Ploieştiul!”

Dragii mei, Sunt Cristian Mihai Ganea, ploieștean ca voi. Am 51 de ani și am crescut aici …