Acasa Justiție Atenție ȘI NU EVITAȚI!!! Dar nici nu levitați! Cel mai tare serial despre sistemul cleptocratizat de la DNA Ploiești, în curând, AICI!

Atenție ȘI NU EVITAȚI!!! Dar nici nu levitați! Cel mai tare serial despre sistemul cleptocratizat de la DNA Ploiești, în curând, AICI!

2 min read
0
0
213

În CURÂND, pe micile și marile ecrane de tip Facebook, Instagram, Twitter și alte „Rețele”, unde doar unii socializează, va fi difuzat serialul „DEZBINĂ și STĂPÂNEȘTE”, în regia regizorilor care știu să regizeze.

Serialul redă fapte rupte din realitate despre oameni rupți de realitate, despre distrugerea și decredibilizarea unor instituții ale Statului. Despre corupții „unității Haules” care inventau strategii complicate pentru a-și păstra aparența de onestitate. Dezvăluiri despre cum se dau reciproc în primire, fără ca urma să șteargă turma. Despre cum se acționa pe cont propriu, ignorând ordinele superiorilor, iar cine nu corespundea era ieșit din „horă”. Eventual, amenințat că intră la renumitul „Beciu Domnesc”. „Executanții” rup tăcerea în acest turbion al șantajului, corupției și al falisficărilor de declarații, respectiv dosare.

În dublu rol, ambele principale, doamneleeeelor și dooooomnilor, apar personajele Portocală și Zdreanță, ambele jucate cu mare talent de cunoscutul FARSOR… Negulescu Mirceeeeeaaa.

Serialul va relata despre alte victime ale renumitului „ucigaș de destine”, culmea, foști colegi și foști sau actuali prieteni/parteneri!!! Fapte relatate chiar din curtea d-nei, pardon, din curtea DNA Ploiești, devoalate de foștii săi colegi care își dau voalul jos. Contrazicând principala regulă a Mafiei: „Cine-i orb, surd și tace, trăiește o mie de ani în pace!” Nu trebuie să trăim o mie de ani ca să vedem „pacea” și, mai ales, DREPTATEA!

ÎN CURÂND,  AICI, pe MEDIASUD.RO!!!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Guvernul ia în calcul înăsprirea restricțiilor

Guvernul ia în calcul modificarea restricțiilor de circulație, din cauza creșterii numărul…