Acasa Eveniment Autoritațile nu se ating de Night Clubul Deja Vu

Autoritațile nu se ating de Night Clubul Deja Vu

2 min read
0
0
124

Revine din nou în atenția noastră clubul de noapte Deja Vu, aflat în zona centrală a orașului Ploiesti. Deși am mai sesizat printr-un articol autoritățile orașului despre ilegalitățile petrecute în cadrul barului Deja Vu, se pare ca nimeni nu se sinchiseste să oprească prostituția, evaziunea și consumul de substanțe interzise din centrul orașului Ploiesti.

În fiecare seară, în zona Hotelului Prahova, se deschide programul night clubului Deja Vu. Dacă ești client acceptat, poți intra și consuma băuturi alcoolice la prețuri exorbitante, fără a primi bon fiscal și, contra cost, poți profita de favoruri sexuale la subsolul barului. Fumatul e la liber! Pe fondul consumului de alcool aici, în fiecare seară, au loc scandaluri. Pentru că infracționalitatea plutește în aer, în cadrul barului e o atmosferă de război. Pentru un ciubuc și o cafea, seara, când nu au activitate, aici se aciuează toți lucrătorii BIDEPA.

Noaptea trecută, pentru a impresiona dansatoarele, au scos afară în șuturi niște tineri, scandalul continuând în stradă. Deși la fața locului a sosit un echipaj de poliție, acesta nu a intervenit și s-a mulțumit să facă planton în fața barului, iar cei din interior au blocat ușa și și-au văzut în continuare de treabă. Se pare că nimeni nu se poate atinge de această locație, poliția si autoritățile făcând o figurație penibilă. Vom reveni cu amănunte.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…