Acasa Justiție Bărbat cercetat după ce ar fi urmărit o femeie cu un dispozitiv GPS

Bărbat cercetat după ce ar fi urmărit o femeie cu un dispozitiv GPS

2 min read
0
0
32

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploiești și procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit că ar fi urmărit o femeie cu ajutorul unui dispozitiv GPS, fără să fie autorizat.

În cursul anului 2017, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și procurorii D.I.I.C.O.T — S.T. Ploiești au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 27 de ani, din județul Prahova, bănuit de comiterea de infracțiuni la regimul securității naționale.

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul anului 2016, persoana în cauză ar fi montat un dispozitiv GPS pe autoturismul utilizat de victimă, cu scopul de a obține date referitoare la locurile unde aceasta se deplasa.

În cauză, la data de 12 mai a.c., au fost efectuate două percheziții domiciliare, în urma cărora a fost depistat dispozitivul de urmărire.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de desfășurarea, fără autorizare, a activităților specifice culegerii de informații supuse autorizării.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Check Also

INVENTARUL DOVEZILOR – 2. A renunțat populația Europei, de bună voie, la secole de democrație?

Pentru cartelul petrolului şi al medicamentelor, UE este o simplă bază operativă de la car…