Acasa Eveniment Bărbat cercetat penal, după ce componente IT sigilate ca obiecte corp delict au fost furate din sediul Poliţiei Cornu

Bărbat cercetat penal, după ce componente IT sigilate ca obiecte corp delict au fost furate din sediul Poliţiei Cornu

3 min read
0
0
189

Un bărbat cercetat penal într-un alt dosar a fost reţinut în cazul furtului mai multor obiecte care constituie corpuri delicte, furt comis săptămâna aceasta din sediul secţiei de Poliţie din comuna prahoveană Cornu. Procurii cer arestarea bărbatului.

Procurorii şi poliţiştii prahoveni au reţinut un bărbat care este principalul suspect în cazul furtului produs, săptămâna aceasta, din sediul Poliţiei comunei Cornu, de unde au fost sustrase componente IT care constituie probe în dosare penale.
Conform unei informări a Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, care instrumentează acest dosar, bunurile sustrase fuseseră ridicate în urma unor percheziţii domiciliare făcute într-un alt dosar penal.
Suspectul a fost prins miercuri seară, în oraşul Vălenii de Munte din judeţul Prahova, iar procurorii au emis propunere de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru furt calificat.

Potrivit unei informări oficiale a Poliţiei Judeţene Prahova, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, marţi, despre faptul că „din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate si sigilate ca obiecte corp delict”.

În paralel cu investigaţia penală pentru furt, la nivelul Poliţiei Prahova se va desfăşura şi o anchetă internă pentru a stabili cum a fost posibil ca obiectele ridicate ca probe să fie sustrase din sediul poliţiei. Acestea erau depozitate chiar în incinta Poliţiei Cornu, nu în vreo anexă a clădirii şi, deocamdată, nu se ştie dacă în momentul furtului în sediul Poliţiei se afla vreun angajat al MAI sau dacă aceştia se aflau la intervenţii.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PERCHEZIŢIE LA UN BĂRBAT BĂNUIT DE PROXENETISM

33.000 de euro au fost ridicaţi de poliţişti şi un autoturism de lux a fost indisponibiliz…