Acasa Eveniment Bărbat din Vălenii de Munte, urmărit internațional, reținut

Bărbat din Vălenii de Munte, urmărit internațional, reținut

1 min read
0
0
179

Polițiștii din Maramureș, cu sprijinul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Germania, pentru 6 înșelăciuni.

La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au depistat un bărbat, de 40 de ani, din Vălenii de Munte, județul Prahova, care era urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea a 6 infracțiuni de înșelăciune, pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională — Inspectoratul General al Poliției Române.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca și ulterior Curții de Apel Cluj-Napoca, fiind reținut și ulterior arestat preventiv pentru 15 zile, pentru demararea procedurilor de predare către autoritățile germane.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primarul comunei Valea Călugărească a decedat azi-noapte

Primarul comunei Valea Călugărească, Vasilică Neacșu, a decedat în noaptea de duminică spr…