Acasa Justiție Bărbat reţinut pentru trafic de droguri de risc

Bărbat reţinut pentru trafic de droguri de risc

3 min read
0
0
50

Un bărbat a fost reţinut sub acuzaţia de trafic de droguri de risc în urma unor percheziţii efectuate în judeţul Satu Mare în timpul cărora anchetatorii au depistat o cultură indoor de cannabis, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Conform sursei citate, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT Ploieşti, au efectuat două percheziţii domiciliare, în judeţul Satu Mare, la o persoană bănuită de cultivarea de droguri de risc (cannabis) şi vânzarea acestora.
„Din cercetări a reieşit că, începând cu luna aprilie 2021, persoana în cauză ar fi înfiinţat o cultură indoor de canabis, iar ulterior ar fi comercializat droguri de risc, către diverse persoane, în judeţele Prahova şi Satu Mare. În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit o cultură indoor de cannabis (cu o suprafaţă de aproximativ 4 metri pătraţi, aflată în subsolul unei anexe, prevăzută cu lămpi pentru iluminat, sistem de ventilaţie şi control al temperaturii), cu 13 plante (cu dimensiuni de peste 100 de cm), 9 plante recoltate (aproximativ 3 kg. de masă verde), 30 de grame de cannabis uscat, un aparat pentru deshidratarea materiei vegetale (folosit la uscarea plantelor de cannabis)”, precizează sursa citată.
Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă.
La activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean Satu Mare.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Turistul britanic căutat de salvamontişti a fost găsit spânzurat

Turistul de 42 de ani din Marea Britanie, care a fost dat dispărut de familie, luni dimine…