Acasa Justiție Bărbatul acuzat de uciderea unei adolescente de 17 ani a fost arestat preventiv

Bărbatul acuzat de uciderea unei adolescente de 17 ani a fost arestat preventiv

2 min read
0
0
84

Bărbatul de 48 de ani acuzat de uciderea unei adolescente de 17 ani în clădirea dezafectată a fostei băi publice din municipiul Ploieşti a fost arestat preventiv, vineri, decizia instanţei nefiind definitivă.

Magistraţii Tribunalului Prahova au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului, sub acuzaţia de omor
Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Otilia Iosifescu, a declarat că, din primele date ale anchetei rezultă că victima şi bărbatul – care are 48 de ani, este din comuna Şirna, este căsătorit şi are trei copii – se cunoşteau de circa un an.
În ziua dispariţiei fetei, cei doi ar fi convenit să se întâlnească în subsolul unei clădiri dezafectate a fostei băi publice din Ploieşti pentru a întreţine relaţii sexuale, precizează sursa citată.
La un moment dat, minora i-ar fi cerut inculpatului o sumă de bani pe care acesta a refuzat să i-o dea şi a împins-o, fata căzând. Ulterior, bărbatul a sufocat-o şi i-a împachetat trupul în mai multe folii.
Principalul suspect şi-a recunoscut fapta, el conducându-i pe anchetatori la locul unde se afla trupul fetei.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Turistul britanic căutat de salvamontişti a fost găsit spânzurat

Turistul de 42 de ani din Marea Britanie, care a fost dat dispărut de familie, luni dimine…