Acasa Eveniment Bebeluş şi mama acestuia, scoşi din nămeţi, pe DN 1 D, şi transportaţi la spital de jandarmii prahoveni

Bebeluş şi mama acestuia, scoşi din nămeţi, pe DN 1 D, şi transportaţi la spital de jandarmii prahoveni

2 min read
0
0
19

Un bebeluş în vârstă de o lună şi mama acestuia au fost scoşi din nămeţi de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, care acţionau la degajarea drumului DN 1D – Ciorani – Cioceni.
Potrivit IJJ Prahova, sâmbătă, între orele orele 10.35 -14.10, 48 de jandarmi şi 12 autospeciale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova au acţionat pentru deszăpezirea căilor de acces la şase spitale din judeţul Prahova.
Totodată, arată sursa citată, un efectiv de 14 jandarmi au acţionat în zona DN 1D (Ciorani – Cioceni), pentru deszăpezirea drumului, care era blocat din cauza zăpezii viscolite şi troienite.
„După intervenţia utilajelor care au degajat artera de circulaţie de troienele de zăpadă, efectivele de jandarmi au acţionat cu ajutorul lopeţilor pentru deszăpezirea mai multor autoturisme şi autocamioane blocate. În timpul intervenţiei, un copil de aproximativ o lună de zile, împreună cu mama acestuia din localitatea Fulga, rămaşi blocaţi în nămeţi, au fost transportaţi de jandarmi la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, deoarece acesta avea probleme medicale”, precizează IJJ Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…