Acasa Sport Berarii din minifotbalul prahovean. MFC Oilfriends Ploiești și-a lansat propria bere!

Berarii din minifotbalul prahovean. MFC Oilfriends Ploiești și-a lansat propria bere!

4 min read
0
0
565

În urmă cu aproximativ doi ani, pe strada Soldat Erou Arhip Nicolae din Ploiești, câțiva tineri pasionați de minifotbal și-au propus să reînființeze echipa de altădată, dar la un alt nivel.

Astfel, George Ghiță & co au plecat la drum cu un marketing foarte bine creionat, făcând într-un timp destul de scurt ca echipa să ajungă una dintre cele mai urmărite de minifotbalul local, dar și din țară.

Tinerii au reușit să strângă o sumă frumoasă din materialele promoționale lansate în urmă cu ceva timp: fulare, eșarfe, fanioane, programe de meci, abonamente, bilete, etc., sumă ce s-a întors tot în vistiera clubului, făcând posibilă și apariția unui produs unic în minifotbalul românesc; și anume, propria bere.

Fanii vor bea o „blondă gulerată” după fiecare partidă

Oilfriends vine pe piață cu lager-ul „Ollie”, în cantitate de 0,5 L, practic un produs artizanal, creat după o rețetă marca Clandestin Beer. Tinerii din spatele proiectului s-au bucurat rapid de succes, berea fiind cerută în masă la numai câteva zile de la lansare.

Cum vara este în toi, „blondele gulerate” „Ollie” așteaptă să fie încercate de amatorii de bere de artizanală și nu numai, iar conform etichetei, acestea pot fi consumate înainte și după meciuri. Aceasta poate fi achiziționată doar printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a echipei; www.facebook.com/MFCOilfriendsPloiesti, urmând ca în perioada imediat următoare să fie disponibilă și într-o berărie din Ploiești al cărei nume va fi făcut public în curând, dar și în altele din țară.

George Ghiță: „Berea Ollie este un vis împlinit!”

Imediat după lansarea produsului, managerul formației bleu-albastre, George Ghiță, a declarat: „Când am plecat la drum, sincer, nu credeam că vom ajunge până în acest punct. Am muncit mult, ce-i drept, însă dacă cineva mi-ar fi spus că vom construi atâtea lucruri frumoase, nu l-aș fi crezut. Berea Ollie este un vis împlinit, iar tot ceea ce contează este faptul că reușim, cu puținul nostru aport, să menținem steagul județului Prahova ridicat, precum au făcut-o și celelalte două echipe pe plan sportiv, recent, Chedra Tax și MFC Ploiești la Campionatul Național de la Râmnicu-Vâlcea. Până la urmă, noi suntem muritori, dar echipele noastre poate vor rămâne după noi, exact ca cele de pe teren mare, cu istorie!”

 

Șerban Ulmeanu

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Condamnată la 13 ani de închisoare, după ce și-a lovit mătuşa cu un topor

O femeie din judeţul Prahova care, în luna mai a acestui an, şi-a lovit mătuşa cu un topor…