Acasa Sport Bilete virtuale pentru „Primvs Derby”! Sâmbătă, Petrolul – Rapid

Bilete virtuale pentru „Primvs Derby”! Sâmbătă, Petrolul – Rapid

5 min read
0
0
219

Petrolul – Rapid, sau „Primvs Derby”, așa cum și-a câștigat locul în istoria fotbalului românesc, se va juca sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20.00, din păcate fără spectatori! Ne va lipsi freamătul tribunei, ne va lipsi și duelul spectaculos al galeriilor, dar, chiar și așa, suntem convinși că vom avea, ca de fiecare dată, susținerea suporterilor noștri și de dincolo de tribunele arenei „Ilie Oană”.

Și pentru că vă știm aproape, vă invităm să vă cumpărați bilete virtuale pentru partida ce se va desfășura în etapa a doua din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor.

Tichetele vor costa 6 lei și vor putea fi procurate online, accesând siteul www.entertix.ro (AICI).

De asemenea, pentru colecționari va fi disponibil un număr limitat de bilete în format tipărit, aceste tichete urmând să fie disponibile la magazinul oficial al clubului nostru (stadionul „Ilie Oană”, str. Vlahuță).

Te așteptăm, așadar, să-ți cumperi biletul de colecție și să fii alături de noi în lupta pentru promovare, ocupând un loc, fie el și virtual, în templul fotbalului ploieștean!

Vă mulțumim pentru susținere!

În urma retestărilor celor 18 fotbaliști ai FC Petrolul, ale căror rezultate de săptămâna trecută primiseră verdictul „negativ”, ploieștenii au primit, potrivit gazetaph.ro, ieri, 7 iulie același rezultat, „negativ”.

Laurențiu Marinescu și cei 17 coechipieri ai săi – nu se știe încă dacă Mihai Nițescu ar fi totuși refăcut după o problemă musculară, antrenamentele fiind oprite vineri– s-au putut antrena din nou și vor combate sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20.00, în derbiul cu Fotbal Club Rapid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezultate bune pentru FC Petrolul, al cărei meci de la Arad, cu UTA, a fost amânat, dar – în condițiile date – ar putea fi reprogramat pentru marți, 14 iulie, sau miercuri, 15 iulie, în funcție de înțelegerea dintre FRF și posturile de televiziune care dețin drepturile de transmisie exclusivă a partidelor Ligii a II-a.

După prima rundă, cu două partide bifate, lider este UTA, cu 25 de puncte (1 meci mai puțin jucat), pe locul 2 a revenit CS Mioveni, cu 21 de puncte, pe 3 este Turris (tot cu 21), pe poziția a patra se află FC Argeș (20), pe a cincea – Rapidul (20), iar pe ultima, a șasea, Petrolul (19, dar cu o confruntare mai puțin).

În urma rezultatelor de egalitate de la Turnu Măgurele și Mioveni, ierarhia – de la la locul 2 la 6 – a rămas, firește, la fel de strânsă ca și înaintea startului play-off-ului. În acest context, băieții lui Costel Enache ar trebui să forțeze victoria la Arad, cea care – coroborată cu un succes în dauna trupei lui Dan Alexa – ar deschide perspectiva nu numai a urcării pe a doua poziție direct promovabilă, ci și posibilitatea menținerii acesteia.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

1 Decembrie – Ziua Marii Uniri, Ziua Națională a României

Ziua națională a României a fost, între anii 1866-1947, ziua de 10 Mai, apoi, între 1948-1…