Acasa Cultură Bogdan Farcas, cel mai bun actor intr-un rol principal

Bogdan Farcas, cel mai bun actor intr-un rol principal

2 min read
0
0
127

Actorul Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, Bogdan Farcaș, a câștigat, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Galei Premiilor Gopo, trofeul pentru Cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru rolul Florin Iespas din filmul „Neidentificat”, regia Bogdan George Apetri. Alături de Bogdan Farcaș, la această categorie au mai fost nominalizați actorii Adrian Titieni („Tata mută munții”), Conrad Mericoffer („Câmp de maci”), István Téglás („Luca”) si Mircea Andreescu („Dupa 40 de zile”).
Premiile Gopo recompenseaza cele mai importante realizari cinematografice nationale din cursul anului precedent, promovand adevaratele valori din domeniu in randul unui public cat mai larg.
Actor al Teatrului „Toma Caragiu” Ploiesti din anul 2007, Bogdan Farcas a mai fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor in rol principal” si in cadrul celei de-a XXIX-a editii a Galei Premiilor UNITER (2021), pentru rolul Titta Nane din spectacolul „Galcevile din Chioggia”, regia Vlad Trifas. In 2019, a participat la programul „10 pentru film” de la TIFF.
La Teatrul „Toma Caragiu”, Bogdan Farcas face parte din distributia spectacolelor „Galcevile din Chioggia”, „Vrajitoarele din Salem”, „The Night Alive”, „Casatoria”, „Piatra din casa”, „Omul care a vazut moartea” si multe altele. Il puteti intalni si in cea mai recenta productie a Sectiei Drama, „Toxic”, regia Florin Piersic jr., vineri, 6 mai, si sambata, 14 maiora 19.00, in sala Teatrului.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Asistentul medical de la Spitalul de Psihiatrie Voila, suspectat că a agresat sexual un pacient, arestat preventiv

Instanţa de judecată a emis, miercuri, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de …