Acasa Politică Bogdan Lupu critică alianțele de interese din cadrul Consiliului Local Ploiești

Bogdan Lupu critică alianțele de interese din cadrul Consiliului Local Ploiești

2 min read
0
0
76

„Astăzi am participat, în calitate de consilier local, la o nouă ședință a Comisiei nr.4 – Comisia pentru organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, circulație rutieră, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură, unde s-a discutat aprobarea componenței CTUAT – Comisia Tehnică de Amenajare și Urbanism a Municipiului Ploiești și a regulamentului de funcționare.

Lăsând la o parte faptul că am fost convocat la ora 13.00 pentru ora 14.00, am constatat că lista cu numele celor care vor face parte din comisie era completată și primită în plic.

Mai mult, am fost pus în postura de a vota un regulament de functionare pe care nu l-am văzut, deși l-am cerut!

Drept consecință, am votat împotrivă și-l întreb, în mod public, pe primarul Ploieștiului dacă el este în spatele acestui abuz și a lipsei de transparență.

PS: Ca fapt divers, în comisia ce urmează să avizeze tot ce mișcă în domeniul urbanistic în Ploiești, a apărut unul dintre cei doi consilieri PSD (Robert Vîscan), care, sic!, nu este membru al Comisiei de Urbanism a Consiliului.

Astfel, apare o noua alianță la Ploiești – PNL/PSD/USR – girată exclusiv de Andrei Volosevici.” a declarat Bogdan Lupu, consilier local Municipiul Ploiești.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Percheziţii într-un dosar de falsificare de bancnote

Aparatură folosită pentru falsificarea de bancnote, aproape 450.000 de euro susceptibili a…