Acasa Sport Boxerul Cosmin Bănică (CSM Ploiești), campion național de juniori la categoria 50 kg!

Boxerul Cosmin Bănică (CSM Ploiești), campion național de juniori la categoria 50 kg!

2 min read
0
0
456
Cosmin Bănică, boxer legitimat la Clubul Sportiv Municipal Ploiești, a devenit, duminică, 21 noiembrie, campion naţional de juniori al categoriei „50 kg”, performanţă realizată după trei victorii obţinute în competiţia de la Brăila. 
 „Fabrica de campioni” condusă de Titi Tudor la Ploiești continuă să dea roade, boxerul Cosmin Bănică devenind, astăzi, campion naţional de juniori la categoria de greutate „50 kg”! Sportivul legitimat la CSM Ploieşti a încheiat en-fanfare o competiţie la care şi-a depăşit cei trei adversari întâlniţi cu decizii unanime, 5-0, astăzi, în finală, venindu-i rândul slătineanului Dimitrios Udrea.
În „sferturi”, Cosmin a trecut de Alexandru Mateiu (CS Petrolul), iar în semifinale l-a învins pe Alexandru Potârniche (CSM Oneşti).
„Cosmin a mers foarte bine şi astăzi, cu încredere în el, siguranţă şi multă dăruire. E un băiat care a muncit mult să ajungă aici, a tras să fie în categorie, ceea ce nu e uşor, pentru că stai în tensiune toată săptămâna, faci antrenamente, apoi faci cântarul şi dacă nu eşti ok treci iar la antrenament. Iar aceste sacrificii cred că ar trebui apreciate mai mult de toată lumea! E o performanţă de care sunt mândru, pentru că n-am avut meciuri de verificare şi a fost greu să ne pregătim de competiţiile oficiale. Mi-a rupt mâinile muncind la antrenamente şi nu îmi pare rău!”, ne-a declarat antrenorul coordonator al secţiei de box a clubului, Titi Tudor.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Condamnată la 13 ani de închisoare, după ce și-a lovit mătuşa cu un topor

O femeie din judeţul Prahova care, în luna mai a acestui an, şi-a lovit mătuşa cu un topor…