Acasa Social Campania „Oraşe Curate – Ploieşti”

Campania „Oraşe Curate – Ploieşti”

3 min read
0
0
36

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, în colaborare cu Asociaţia Ecotic, Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova, S.C Rosal Grup S.A. – sucursala Ploieşti şi Ministerul Mediului organizează campania „Oraşe Curate – Ploieşti”, destinată colectării echipamentelor electrice şi electronice uzate.
Acţiunea se va derula în perioada 16-20 aprilie a.c., iar la aceasta sunt invitaţi să participe toţi ploieştenii care doresc să predea la centrele de colectare echipamentele electrice uzate pe care le deţin, cum ar fi: casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde, frigidere, maşini de spălat, etc.
Reamintim că deşeurile provenite din echipamentele electrice şi electronice sunt periculoase pentru mediul înconjurător deoarece deţin substanţe toxice, care pot pune în pericol oamenii, flora şi fauna. Printr-o astfel de acţiune de colectare controlată a acestor deşeuri, acestea vor intra într-un circuit complex de reciclare din care se vor genera materii prime secundare.
Campania „Oraşe Curate” se derulează la nivel naţional, iar în Municipiul Ploieşti punctele de colectare vor fi organizate, temporar, la Complex Nord şi în faţa Halelor Centrale.
De asemenea, există în Municipiul Ploieşti şi un punct de colectare fix, care îşi desfăşoară activitatea şi în afara acestei campanii, respectiv cel din Strada Ştrandului (depozitul şi coloana auto), care funcţionează de luni-vineri, între orele 09.00-16.00.
Pentru colectarea de la domiciliu a echipamentelor voluminoase vă rugăm să sunaţi, în perioada 16-20 aprilie a.c., la numărul de telefon 0244.546.627.
Pentru fiecare deşeu predat (minim 5 kg cumulate) se vor acorda premii instant, în limita stocului disponibil!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani), pe lista proiectelor strategice de investiţii în parteneriat public-privat

Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Siret (Vicşani) va fi trecută pe lista proiec…