Acasa Opinii CÂND DUMNEZEU ELIBEREAZĂ ADEVERINȚE PENTRU BĂUTURĂ

CÂND DUMNEZEU ELIBEREAZĂ ADEVERINȚE PENTRU BĂUTURĂ

5 min read
0
0
207

Credința în forțe supranaturale, moși cu barbă, statui, zei, animale, a fost indusă si implementată în mintea oamenilor pe tot parcursul istoriei. Singura diferență în modalitatea credinței sau a zeului căruia îi cerem ajutorul este zona geografică în care ne-am născut.

Nu este o alegere personală. Te naști curat mental pe această lume, fix unde te aruncă loteria genetică, fără credință și zeități. În jurul tău se va afla întotdeauna cineva care se va ocupa să-ți arate cui trebuie să te rogi, fie ea statuie, vacă sau bătrânel.

Modelarea minții devine atât de puternică, că se ajunge ca unii născuți într-o zonă religioasă să „măcelărească” pe alții din altă zonă religioasă pentru simplu  fapt că nu se roagă la acelasi idol. Această modelare a fiecărui născut curat, ajută peste tot în lume la controlul populației, implicit la traiul îndestulat a celor care manipulează religiile și anume preoții din structurile bisericești.

Nici Biserica Ortodoxă nu face excepție când vine vorba de bani. Dumnezeu e bun, dar are nevoie de foarte multi bani! Bani mulți să fie, dar să nu fie impozabili. Astfel s-a creat o mare industrie care se ocupa cu importul  de icoane, mătănii și talismane fabricate in China, marfa pe care o găsești ulterior în toate mănăstirile din țară. Marfa este cumparata la randul ei de turistii adusi in excursii de catre firmele specializate.

Un preot de la o biserică din Câmpina, judeţul Prahova, a reușit performanța de a monta un tonomat de lumânări, candele şi tămâie în curtea lăcaşului de cult.

 

 

 

 

 

 

 

Bani! Banii sunt necesari la înmormântări, nunți, botezuri și… derogări. Orice se poate cu banul, „ochiul dracului”. Credința este așa de mare că după cununia religioasă, se poartă negocieri cu nașul chiar în „sfântul altar”.

Ipocrizia și ducerea în derizoriu a acestui sistem construit pe bani și supunere, este dată chiar de cei care propăvăduiesc religiile. Este vizibil ca nici ei nu cred în Dumnezeii lor. Merg în Mercedesuri, sunt îmbrăcați în aur și se ocupă mai mult de o contabilitate strictă a imperiului pe care-l stăpânesc.

Pentru bani, preoții dau cu „ghiocul”, dau derogări la ceea ce a stabilit Dumnezeu și eliberează tot felul de adeverințe hilare pentru oameni care nu poți crede ca încă trăiesc în acest secol. Așa am intrat în posesia unei adeverințe eliberată de Parohia Ortodoxă Română Tășnad, în care unui biet credincios i se certifică faptul că a promis că nu mai pune gura pe bautură până la Crăciun! Dar nu chiar de tot!  În afara unui litru de bere pe zi!

AMIN!

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Peste 100 de sancțiuni contravenționale în urma controalelor efectuate, ieri, în Ptahova

Activățile de control în zonele de agrement și turistice aglomerate, cluburi, terase, cent…