Acasa Eveniment Căutările tânărului înecat în apele barajului din Drajna de Jos continuă – FOTO

Căutările tânărului înecat în apele barajului din Drajna de Jos continuă – FOTO

2 min read
0
0
298

Căutările tânărului dispărut, duminică, în apele barajului din Drajna de Jos continuă şi astăzi. Pompierii prahoveni și scafandri veniți de la București îl caută în speranţa că îi vor putea aduce la mal trupul neînsufleţit.

Surse au declarat pentru stirileproprahova.ro că tânărul era din localitatea prahoveană Ceptura și venise de la Cheia până la incident, unde fusese cu familia.

Un adolescent, de 17 ani, a căzut duminică în apele barajului din Drajna de Jos, fiind căutat de pompierii prahoveni care s-au deplasat la faţa locului cu bărci, dar şi cu o cameră cu termoviziune, dar și de o echipă de scafandri venită de la București.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au fost solicitaţi prin apel la 112 de către însoţitorii unui adolescent în vârstă de 17 ani, care au anunţat că băiatul ar fi căzut într-un baraj care leagă Vălenii de Munte de Drajna.
La faţa locului s-au deplasat echipajele de intervenţie cu două bărci, o cameră cu termoviziune şi binoclu cu infraroşu, pentru căutarea persoanei dispărute, a precizat sursa citată.

Laurențiu L.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Bărbat găsit spânzurat pe un pod de cale ferată

Un bărbat de 59 de ani a fost găsit spânzurat, joi, de balustrada unui pod de cale ferată,…