Acasa Eveniment Caz șocant într-un spital din Câmpina: un bebeluş a ars la câteva ore după ce s-a născut

Caz șocant într-un spital din Câmpina: un bebeluş a ars la câteva ore după ce s-a născut

2 min read
0
0
404

Un caz șocant a avut loc în judeţul Prahova. Un bebeluș, abia născut, a fost dus la crematoriu şi ars. Cineva ar fi anunţat, însă, managerul spitalului, care a sesizat poliţia. Drama a început în momentul în care o tânăra de 22 de ani, însărcinată în 7 luni, a ajuns la Spitalul din Câmpina.

Fata din Brebu a fost primită de un medic specialist, care i-a spus asistentei să o aşeze pe fată pe pat, pentru un consult.  Doctorul a ieşit din cabinet, iar în momentul în care s-a reîntors fata deja născuse. Copilul era bine, însă medicul a crezut că s-a născut mort.

După aproximativ 8 ore, şi-au dat seama că micuţul era viu, dar l-au lăsat tot lângă mamă, cu un pampers pe el. Mai târziu, au încercat să-l ducă pe micuţ într-un incubator, însă copilul a murit.  Mama nou-născutului, care nu şi-a dorit sarcina, a vorbit cu unul dintre medici, care, fără să aştepte necropsia, a cerut ca bebeluşul să fie ars la crematoriu, scrie Observator.tv. 

Se fac mai multe verificări in cazul bebelusului născut prematur si incinerat. Medicul ginecolog se pare că nu ar fi respectat protocolul la naştere, iar bebeluşul născut viu, dar prematur, a decedat fără să i se acorde îngrijirile necesare în astfel de situaţii.

Ulterior, managerul spitalului a anunțat poliția, iar cazul a fost preluat de procurorii din Câmpina.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Capitala asaltată de Federația Polițiștilor de Penitenciare

Federatia Politistilor de Penitenciare se mobilizează pentru ample proteste, stabilind și …