Acasa Diverse CEA MAI MARE VALOARE A OMENIRII: ADEVĂRUL A FOST CONSIDERAT CÂINE

CEA MAI MARE VALOARE A OMENIRII: ADEVĂRUL A FOST CONSIDERAT CÂINE

7 min read
0
0
116
Spaima zilei de mâine, lipsa banilor care exclude totul… Oare toate umilintele ne vin ca nu putem sa murim de saracia impusa de aceasta haita rosie? Trebuie sa platim scump ca nu putem sa obtinem diploma de cersatori? Trebuie sa fim la mâna acestor caricaturi ce nu au valoarea nici a dispretului, considerând societatea noastra un dezastru necesar?
Depozitele acestor hiene rosii baloase sunt inaccesibile ca si abisul, hoțul nu-si va dezgropa banii furati si nu va marturisi crimele jafurile, violurile, dar ne va minti cu siguranta despre averea lui. Este in stare sa marturiseasca tot, chiar sa dispuna si de viata lui, dar nu-ti va impartasi taina banilor si unde sunt ascunsi.
Hienele rosii pe care le vedeti azi au raspuns societatii române clar: „mizeria nu  este o stare dramatica si trebuie sa intelegeti ca nu veti avea niciodata nimic, voi sunteti nascuti dincolo de circuitul bunurilor, voi trebuie sa luptati ca sa respirati si ca trebuie sa platiti aerul respirat, pâna si somnul sau speranta, trebuie sa intelegeti ca sunteti o societate imbatrinita, voi saracii trebuie sa acceptati parazitii care va conduc, acceptati-ne pe noi, locatarii asasini.”
Totul este sa acceptati mahalaua haitei  si s-o faceti sa fie cât mai vie si intoarceti-va privirile spre noi hienele care am devenit o realitate azi.
Nebunia si dementa ia amploare din clipa in clipa si privesc cu scârba si uimire aparitia acestor nulitati comuniste care au tupeul si azi sa etaleze ce vor.
Aceasta talanga rosie – vasilica – poarta la copita dreapta un ceas placat cu aur care costa 20.000 de mii de euro care echivaleaza cât o garsoniera. Aceasta talanga ordinara s-a laudat ca a scos Romania din noroaie. Sincer, ne cred cu adevarat handicapati!
Milioane de români au vazut si trait expunerea acestei demente si  haitei rosii: ADN-ul acestei haite nu s-a modificat si a ramas acelasi: „Trebuie ca la facultati sa ajunga, cu prioritate, cei care provin din cele mai de jos clase sociale, cei care nu sunt interesati sa se perfectioneze la nivel inalt, ci doar sa obtina o diploma”.
Sper ca multi inteleg acest mesaj real.
Iata discursul injectat, de 30 de ani, societatii române care s-a si realizat in procent de 75 la suta. Discursul acestei rumegatoare rosii:
„Dragi hiene si hoti, eu rumegatoarea rosie am o grija deosebita pentru criminali si violatori si pedofili. Si o sa lupt cu toate puterile pentru legi sa garanteze protectia acestei clase jignite si garantarea sigurantei fiecarui criminal sunt prioritati imediate pe care le voi lua. Am pornit o lupta impotriva fiecarui roman si nu ma voi opri. Am promis pedepse drastice impreuna cu hienele mele, fiecarui roman, si asta voi face. Luptam impotriva si combaterea personalului medical. Cresterea economica nu are sens daca ea nu aduce bunastare unei anumite clase: hoti, criminali, pedofili si violatori. Sa sprijinim viitoarele generatii de pedofili profesionisti care sa duca România mai departe. Stiu ca alaturi de voi voi fi prima talanga rosiie de sex feminin a României. Diavolul e cu noi!”
Așadar, a scos România din noroaie. Românii trebuie sa inteleaga ca acest cancer rosu trebuie spânzurat si dezintegrat. Românii iesiti la vot in numar mare si votati contra cancerului rosu, daca vreti o stabilitate reala. Ma rog si celor din diaspora sa continue si celor din tara si stiu ca a devenit obositor, dar trebuie sa o facem, oboseala si intârzierea plus minciuna a fost arma lor pe care au folosit-o la secunda.
Iesiti in numar coplesitor la vot contra ciumei rosii, iesiti pentru copiii nostri si generatiile care vor veni, numai asa vom putea imina stafeta si viitorul curat. Dupa aceea, vom face un pas in spate cu sufletul impacat multumindu-le si celor care s-au sacrificat si respectindu-i pentru totdeauna.
Savu Toni 
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primarul comunei Valea Călugărească a decedat azi-noapte

Primarul comunei Valea Călugărească, Vasilică Neacșu, a decedat în noaptea de duminică spr…