Acasa Politică CELULĂ DE CRIZĂ PENTRU SOLUȚIONAREA SITUAȚIEI SERVICIULUI PUBLIC DE TERMOFICARE DIN PLOIEȘTI

CELULĂ DE CRIZĂ PENTRU SOLUȚIONAREA SITUAȚIEI SERVICIULUI PUBLIC DE TERMOFICARE DIN PLOIEȘTI

3 min read
0
0
81

Primăria Municipiului Ploiești și Instituția Prefectului județul Prahova colaborează direct pentru soluționarea situației serviciului public de termoficare din municipiul Ploiești.
Primarul Andrei Liviu Volosevici a avut, astăzi, o întâlnire de lucru, la sediul
administrației publice ploieștene, cu prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, subprefectul Emil Drăgănescu, precum și reprezentanți ai aparatului de specialitate din structura operatorului actual de termoficare, S.C. Termo Ploiești S.R.L.
În cadrul reuniunii s-a stabilit, de comun acord, constituirea unei celule de criză, pentru o mai bună comunicare interinstituțională, care va acționa competent, unitar și aplicat, în vederea soluționării cât mai eficiente a tuturor sincopelor cu care se confruntă, în această perioadă, serviciul public de termoficare al Municipiului Ploiești.
Din echipa de management al acestei situații de criză fac parte liderii celor două instituții publice și specialiști din cadrul societății care asigură producerea și alimentarea cu agent termic a municipiului nostru.
Celula de criză, constituită pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă sistemul public de termoficare din oraș, va comunica permanent și direct în acest context, urmând să stabilească, de comun acord, un plan de măsuri eficiente și să dispună decizii legale și concrete, care să conducă, pe viitor, la o gestionare optimă a serviciului ploieștean de termoficare.
În altă ordine de idei, precizăm că, în cursul acestei zile a avut loc și întâlnirea Consiliului de Administrație al S.C. Termo Ploiești S.R.L, care a aprobat, în unanimitate, demararea de urgență a procedurilor necesare pentru punerea în exploatare a instalației TAG (Turbină de Gaz) de la CET Brazi, în condiții tehnologice de siguranță, utilaj care permite optimizarea capacității de producție și livrare a energie termice din oraș, mai ales că, în prezent, există deja o exploatare la limită a Cazanului de Apă Fierbinte (CAF) 2.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Înnoirea parcului auto și dezvoltarea infrastructurii, printre principalele obiective ale directorului adjunct al TCE Ploiești, Raul Petrescu

După cum știți, Raul Petrescu ocupă postul de director adjunct al Societății Transport Căl…