Acasa Justiție CERCETAT PENTRU PROXENETISM

CERCETAT PENTRU PROXENETISM

2 min read
0
0
59

Poliţiştii din Buzău şi Prahova au efectuat patru percheziţii la imobilele folosite de un bărbat bănuit de proxenetism. Au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere.

La data de 13 ianuarie a.c., poliţişti ai inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău şi Prahova au efectuat patru percheziţii domiciliare, în judeţele Buzău şi Prahova, la imobile utilizate de un bărbat, de 32 de ani, din judeţul Buzău, bănuit de comiterea infracţiunii de proxenetism.
Au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, toate persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru continuarea cercetărilor.
Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada mai 2020 – ianuarie 2021, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere, în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, în imobile din Craiova, Ploieşti, Cluj şi Timişoara, obţinând diferite sume de bani şi alte foloase necuvenite.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat bani, mai multe medii de stocare şi resturi de materie vegetală de culoare verde, uscată, o sabie, precum şi mai multe dispozitive confecţionate artizanal. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.
Faţă de persoana în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată, pentru luarea măsurilor legale.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Constantin Nițoi, primar comuna Mănești

O primăvară superbă, bucuria și speranţa să dăinuiască în sufletul vostru! Constantin Nițo…