Acasa Justiție CERCETAŢI PENTRU FALSIFICARE DE BANCNOTE – VIDEO

CERCETAŢI PENTRU FALSIFICARE DE BANCNOTE – VIDEO

3 min read
0
0
142

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Ploieşti au documentat activitatea infracţională a unor persoane bănuite de falsificare de bancnote şi plasarea acestora în judeţele Braşov, Prahova, Argeş, Buzău, Covasna şi Bacău.

În urma unei prinderi în flagrant delict şi a 10 percheziţii, au fost ridicaţi bani falşi, instrumente folosite la contrafacere, telefoane şi memory-stick-uri.
La data de 1 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au prins în flagrant delict 3 persoane, în municipiul Bacău, bănuite de falsificarea de bancnote.
Asupra acestora, au fost descoperite 71 de bancnote contrafăcute din cupiură de 200 de lei şi 4.626 de lei şi alte bunuri.
De asemenea, la data de 2 septembrie a.c., poliţiştii au efectuat 10 percheziţii domiciliare, în Braşov, la locuinţele persoanelor bănuite.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat obiecte susceptibile a fi folosite la contrafacerea bancnotelor (un laptop, o imprimantă, un laminator, un şubler de precizie, folii laminate şi alte ustensile), telefoane mobile, memory-stick-uri şi 13.900 de lei, respectiv 510 euro.
În baza probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut 4 persoane, faţă de care instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
La acţiune au participat şi poliţiştii brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Braşov şi Bacău, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov şi jandarmi.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Război politic pentru amânarea alegerilor parlamentare

O lege trecută de CCR și aflată pe masa președintelui spre promulgare ar putea să dea pest…