Acasa Justiție Cezar Stoichiciu câștigă procesul cu Poliția Locală Ploiești. Hotărârea instanței este definitivă

Cezar Stoichiciu câștigă procesul cu Poliția Locală Ploiești. Hotărârea instanței este definitivă

3 min read
0
0
219

Fantomaticul Dosar TETRA a ajuns celebru în presa locală și națională întrucât acesta a bântuit instanțele de circa 8 ani și iată că acest proces „cu cântec”, pe baza achizițiilor publice efectuate la Poliția Locală Ploiești, a fost finalizat. Curtea de Apel Ploiești a repins ca nefondate apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, de inculpata Ionescu Mariana şi de partea civilă Consiliul Local Ploieşti – Poliţia Locală Ploieşti împotriva sentinţei penale nr.2247/05.12.2019 pronunţată de Judecătoria Ploieşti.

La ultimele termene ale procesului, „uneltele” de lucru ale procurorului exclus din magistratură, Negulescu Mircea, zis Portocală, zis Zdreanță, chemați ca martori în instanță, s-au contrazis în propriile minciuni în acest dosar „fabricat” doar din răzbunările personale ale fostului procuror față de Cezar Stoichiciu, fost șef la Achiziții în cadrul Poliției Locale Ploiești. Iată că magistații au reușit să descoasă acest dosar „cusut cu ață albă”. Mai multe detalii AICI

„Am răbdat atâția ani, dar, în sfârșit, s-a făcut dreptate! Mi-a fost afectată sănătatea, în această perioadă de timp, dar până la urmă, iată, s-a făcut lumină în acest caz. Au fost vreo cinci persoane care au mințit în instanță, dar și în faza de cercetare, încercând să inducă în eroare magistrații și organele de cercetare. Una dintre aceste persoane este chiar Adrian Vaida, directorul interimar al Poliției Locale Ploiești. Pentru cât am suferit, sunt hotărât să fac plângere penală celor care s-au făcut vinovați pentru infracțiunea de mărturie mincinoasă și inducerea în eroare a organelor judiciare. A fost un proces greu, cu multe termene, dar până la urmă dreptatea învinge!”, a declarat, pentru stirileproprahova.ro, Cezar Stoichiciu.

Alte detalii despre acest proces AICI

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…