Acasa Sport Chedra a învins și revelația Team Alimtex

Chedra a învins și revelația Team Alimtex

4 min read
0
0
26

Chedra a reușit cea de-a patra victorie în acest sezon de Liga A la minifotbal. În această rundă, formația antrenată de Dragoș Chelba a învins cu scorul de 7-2 pe Team Alimtex.

Roș-negrii au început partida în atac, și după ocaziile lui Herea, Neacșu și Matei, care au trecut pe lângă deschiderea scorului, Butufei a marcat în minutul 8. Văzând că echipa nu dă randamentul dorit, Dragoș Chelba a recurs la schimbări; Herea i-a lăsat locul lui Condrea, care a și majorat scorul cinci minute mai târziu, ca după altele trei, Mihăiță, și el intrat în locul lui Neacșu, să facă 3-0. Meciul se anunța o formalitate, dar echipa oaspete, pe care am văzut-o destul de bătăioasă și în celelalte partide, a înscris după ce mingea a fost deviată de zid, la o lovitură liberă ce l-a surprins pe Panaite. Strigătele de pe margine ale antrenorului roș-negrilor a făcut ca elevii săi să nu își piardă calmul, ceea ce a dus la modificarea scorului în minutul 18; 4-1, după ce același Condrea a trimis o ghiulea, lăsându-l fără replică pe portarul celor de la Team Alimtex.

5-1 s-a făcut după pauză, în minutul 22, când Butufei a făcut și el dubla, iar Gavrilă, intrat la câteva momente după reînceperea jocului, a dus scorul la 6-1 în minutul 29, cu un șut din interiorul careului. Simțind cum scorul aducea mai aproape cele trei puncte, din nou Dragoș Chelba face câteva modificări; Trandafir intră în locul lui Butufei și Mihăiță în locul lui Herea, iar Team Alimtex a profitat de degringolada din defensiva Chedrei și a mai marcat o dată; 6-2. Iureșul ofensiv al băieților lui Chelba nu a scăzut și cu patru minute înainte de final, Mihăiță a provocat un autogol pentru echipa adversă; 7-2 scor final, și Chedra rămâne în continuare liderul ligii A.

Iată și formația trimisă în teren de Dragoș Chelba…

Chedra: 1. Aurel Panaite – 4. Florin Pripu, 6. Vladimir Butufei – 7. Ciprian Neacșu, 8. Ionuț Herea – 10. Marian Matei

Rezerve: 2. Iulian Trandafir, 9. Cristian Mihăiță, 11. Cristian Gavrilă, 15. Georgian Condrea

Următoarea etapă, Chedra va poposi pe terenul celor de la SystemBau, un meci ce se va anunța a fi interesant!

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Check Also

Asociația Prahova în Acțiune a prezentat lotul de copii al secției patinaj viteză din cadrul Clubului Sportiv Petrolul Ploiești

Asociația Prahova în Acțiune a organizat, în data de 9 decembrie, la AFI PALACE Ploiești, …