Acasa Justiție Cheloo, solistul trupei Paraziţii, își așteaptă sentința la Tribunalul Prahova

Cheloo, solistul trupei Paraziţii, își așteaptă sentința la Tribunalul Prahova

3 min read
0
0
522

UPDATE: Raperul Cheloo de la trupa Paraziţii a fost condamnat, miercuri după-amiază, de Tribunalul Prahova, la doi ani de închisoare cu suspendare şi la o perioadă de supraveghere de patru ani, precum şi la o amendă penală echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunităţii, în dosarul de trafic de droguri, în care artistul şi-a recunoscut faptele.

Ştefan Cătălin Ion, zis Cheloo, solistul trupei Paraziţii, a sosit, miercuri dimineaţa la Tribunalul Prahova, unde a semnat o declaraţie prin care admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei, încheiat cu DIICOT, într-un dosar de trafic de droguri.

Cheloo a recunoscut în faţa instanţei faptele de care este acuzat şi a spus că este de acord cu pedeapsa de doi ani de închisoare cu suspendare. La ieşirea din sala de judecată, Cheloo a declarat: „Imaginea este deteriorată şi groaznică de o viaţă, încât nu cred că mai poate schimba imaginea mea ca artist sau ca persoană!”, precizând că  „decizia judecătorilor este decizia care trebuie acceptată”.

a1

În faţa instanţei, Ştefan Cătălin Ion a recunoscut faptele şi a spus că este de acord cu pedeapsa de doi ani cu suspendare şi patru ani supraveghere. În cadrul acordului cu procurorii, artistul a recunoscut că a oferit prietenilor cannabis pentru consum, dar că nu a vândut stupefiante.

Tribunalului Prahova are rolul de a admite sau de a respinge acest accord.

În luna martie a anului trecut, procurorii DIICOT Ploieşti au făcut zece percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Prahova şi Ialomiţa, inclusiv la locuinţa lui Cheloo, într-un dosar privind infracţiuni de trafic de droguri.

nei

Cheloo a fost dus la sediul DIICOT Ploieşti, fiind suspectat şi de consum de stupefiante, după ce la casa sa de vacanţă de lângă Breaza procurorii au descoperit câteva grame de cannabis.

După audiere, artistul a fost lăsat să plece acasă, însă procurorii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Oilfriends Ploiești a obținut locul 1 la Cupa „Ardealul”, ed. a II-a, 2021

În data de 25 iulie a.c., formația de minifotbal Oilfriends Ploiești a participat la patru…