Acasa Eveniment Cinci prahoveni acuzați de braconaj şi uz de armă fără drept. Prejudiciu de 4.500 de euro

Cinci prahoveni acuzați de braconaj şi uz de armă fără drept. Prejudiciu de 4.500 de euro

2 min read
0
0
225

Poliţiştii prahoveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic.

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase au efectuat cercetări într-un dosar penal privind cinci bărbaţi, din localitatea prahoveană Şotrile, bănuiţi de braconaj în formă continuată şi uz de armă fără drept în formă continuată.
Din cercetări au rezultat indicii că, în urma unor planificări minuţioase şi pe baza unor înţelegeri prealabile, cei în cauză ar fi comis infracţiuni de braconaj prin folosirea armelor letale cu destinaţia de vânătoare pe raza fondurilor cinegetice administrate de A.V.P.S. Câmpina, în mare parte în extravilanul localităţii Şotrile, activităţi care ar fi dus la vânarea fără autorizaţie legală de vânătoare a mai multor exemplare din speciile mistreţ şi căprior, carnea şi trofeele rezultate de la vânat fiind transportate la domiciliile persoanelor în cauză după ce, în prealabil, ar fi fost tranşate în fondul de vânătoare.
Activitatea infracţională s-ar fi consumat atât pe timp de zi, dar şi după lăsarea întunericului, în locurile bine cunoscute şi verificate de aceştia.
A fost creat un prejudiciu în valoare de 4.500 euro.
Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunerea de terminare a urmăririi penale şi trimiterea în judecată.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

CRISTIAN MIHAI GANEA, candidat la Primăria Municipiului Ploiești: „Împreună modernizăm Ploieştiul!”

Dragii mei, Sunt Cristian Mihai Ganea, ploieștean ca voi. Am 51 de ani și am crescut aici …