Acasa Eveniment Cinci unităţi de învăţământ din Prahova trec din scenariul verde în cel roşu din cauza COVID-19

Cinci unităţi de învăţământ din Prahova trec din scenariul verde în cel roşu din cauza COVID-19

2 min read
0
0
183

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a decis, marţi, trecerea cursurilor din sistem faţă în faţă în sistem online pentru cinci unităţi de învăţământ, între care un liceu, din cauza COVID-19.

Potrivit datelor comunicate de Prefectura Prahova, pentru Grădiniţa cu program prelungit nr.5 Vălenii de Munte (structură a Grădiniţei nr.1 Vălenii de Munte), Şcoala Sanitară Postliceală „Regina Maria de România” Ploieşti (anul al III-lea, specializarea: asistent medical generalist), Şcoala Primară Concordia Ploieşti, Şcoala Gimnazială I. A. Bassarabescu Ploieşti (o clasă de-a VI-a) şi Liceul Tehnologic „Sfântul Apostol Andrei” Ploieşti (o clasă de-a VIII-a) s-a dispus suspendarea cursurilor şcolare organizate în modalitatea „faţă în faţă” (Scenariul 1- verde) şi trecerea la Scenariul 3 (roşu), care presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online.
Decizia este valabilă 14 zile şi a fost luată pe fondul cazurilor confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 identificate fie în rândul personalului angajat atât didactic, cât şi nedidactic, fie în rândul elevilor.
De asemenea, CJSU a decis că, în intervalul 6-9 octombrie, la Şcoala Gimnazială Telega activităţile didactice se vor realiza conform Scenariului 2 de lucru, ca urmare a creşterii ratei de infectare în comună.
Pentru Şcoala Profesională Bălţeşti şi Grădiniţa cu program normal Popeşti (structură a Şcolii Gimnaziale „Prof. Oprea Mihai” Negoieşti) s-a dispus trecerea de la Scenariul 3 la Scenariul 1, cursurile urmând a se derula faţă în faţă în intervalul 6-10 octombrie.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…