Acasa Politică Comitetul Executiv Naţional al PSD a aprobat, luni, guvernul Dăncilă II

Comitetul Executiv Naţional al PSD a aprobat, luni, guvernul Dăncilă II

2 min read
0
0
51

Comitetul Executiv Naţional al PSD a aprobat luni noua formulă a cabinetului Dăncilă, după ce unii miniştri au fost remaniaţi. Anunţul privind remanierile aprobate a fost făcut de către premierul Viorica Dăncilă.
Ilan Laufer revine în echipa guvernamentală ca ministru al Dezvoltării.
Gabriel Leş a fost nominalizat pentru funcţia de ministru al Apărării, în locul lui Mihai Fifor, preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, Marius Budăi, a devenit ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale, înlocuind-o în funcţie pe Lia Olguţa Vasilescu, propusă pentru portofoliul de la Transporturi în locul lui Lucian Şova, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă.
Niculae Bădălău va prelua funcţia de ministru al Economiei, în locul lui Dănuţ Andruşcă, Alexandru Petrescu pe cea de ministru al Comunicaţiilor, în locul lui Petru Bogdan Cojocaru, Daniel Breaz a fost numit la Ministerul Culturii, în locul lui George Ivaşcu, iar la Ministerul Tineretului şi Sportului a fost nominalizat Constantin-Bogdan Matei, în locul Ioanei Bran.
Mihai Fifor se va ocupa de departamentele PSD, a menţionat premierul.

Propunerile de remanieri vor fi transmise preşedintelui Klaus Iohannis, pentru ca şeful statului să semneze decretele în acest sens.

Sursa: Agerpress

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…