Acasa Sport Complexul de agrement Academia de Minifotbal din Strejnic – relaxare la cele mai avantajoase prețuri!

Complexul de agrement Academia de Minifotbal din Strejnic – relaxare la cele mai avantajoase prețuri!

2 min read
0
0
271

Complexul de agrement Academia de Minifotbal este situat în imediata apropiere a Aerodromului „Gheorghe Bănicescu” din localitatea prahoveană Strejnic, comuna Târgșorul Vechi, la aproximativ 3 km de Ploiești. Acest spațiu oferă vizitatorilor posibilităţi multiple de a-și petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut și relaxant.

Complexul de agrement Academia de Minifotbal vă pune la dispoziție, pe lângă terenul de minifotbal cu gazon sintetic prevăzut cu nocturnă, o parcare spațioasă, dar și alte facilități de relaxare pentru oaspeți: bar, terasă, loc amenajat pentru grătar. Pe lângă minifotbal, în cadrul complexului se poate practica și tenis de masă.

Terenul de minifotbal are 760 mp, gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass, un gazon sintetic de înaltă performanță, testat și recomandat de către FIFA și UEFA, vestiare și dușuri.

Prețurile de închiriere sunt extrem de tentate comparativ cu alte baze sportive din județul Prahova. Astfel, în cursul zilei prețul este 60 lei/ora, iar pe timp de noapte 80 lei/ora.

Complexul de agrement Academia de Minifotbal este locul perfect pentru o petrecere de familie cu circa 50 de invitați: zile de naștere, corporative, întâlniri de afaceri, petreceri private. Sala este dotată cu tehnică muzicală cu cea mai bună acustică. Așteptăm cu drag amatorii de karaoke pentru a petrece o seară perfectă în compania celor mai renumite piese muzicale.

Pentru informații și rezervări: 0744.48.16.24 sau pe pagina oficială a Complexului care poate fi accesată AICI.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…