Acasa Sport Comunicatul de presă al FC Petrolul Ploiești privind acuzațiile de mită investigate de către Direcția Generală Anticorupție

Comunicatul de presă al FC Petrolul Ploiești privind acuzațiile de mită investigate de către Direcția Generală Anticorupție

3 min read
0
0
323

„Ca urmare a informațiilor apărute în presă cu privire la faptul că Direcția Generală Anticorupție a inițiat o investigație pentru presupuse fapte penale ale unui reprezentant al clubului nostru, dorim să precizăm urmatoarele:

FC Petrolul Ploiești nu are calitate procesuală în nicio cauza penală și înțelege respectarea caracterului nepublic al actiunii demarate de autoritățile române.

Clubul tratează cu maximă seriozitate această situație și va depune toate eforturile pentru aflarea adevarului.”

Potrivit stiripesurse.ro, un angajat al unui club de Liga a II-a a fost prins în flagrant în timp ce oferea o sumă de bani unui arbitru pentru a truca un meci.

Interesul era unul mare pentru că, dacă una dintre formațiile aflate în partea de sus a clasamentului ar fi pierdut următoarea partidă, o alta, reprezentată de bărbatul prins în flagrant, ar avea șanse uriașe să intre în play-off ul pentru a intra în Liga 1.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, ar fi vorba despre o sumă cuprinsă între 4.000 și 6.000 de euro, pe care bărbatul a promis-o după finalul respectivului meci.

Totul s-a aflat de Departamentul de Integritate al FRF, iar de aici totul a ajuns la procurori care au pus la cale flagrantul.

Acțiunea a fost făcută de DGA și procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Angajatul a fost ridicat de anchetatori și, după audieri, urmează să ajungă în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Tentativa de mită a angajatului din cadrul clubului Petrolul vine chiar în finalul campionatului regulat, echipa fiind în luptă pentru un loc de play-off. Înaintea ultimei etape din Liga 2, nu mai puțin de 10 echipe au șanse de a prinde play-off-ul, de aceea se anunță un final extrem de tensionat.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Oilfriends Ploiești a obținut locul 1 la Cupa „Ardealul”, ed. a II-a, 2021

În data de 25 iulie a.c., formația de minifotbal Oilfriends Ploiești a participat la patru…