Acasa Sport Conducerea clubului Petrolul sancţionează jucătorii cu reţinerea a 50% din salarii şi primele de joc

Conducerea clubului Petrolul sancţionează jucătorii cu reţinerea a 50% din salarii şi primele de joc

2 min read
0
0
261

Conducerea clubului de fotbal Petrolul Ploieşti a anunţat, luni, într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, că toţi jucătorii din lot vor fi sancţionaţi cu reţinerea a 50% din salarii şi primele de joc până la urcarea în primele patru locuri ale clasamentului Ligii a II-a.

„Ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de echipă, faţă de obiectivele setate şi asumate la începutul campionatului, clubul Petrolul Ploieşti anunţă reţinerea a 50% din salariul tuturor jucătorilor şi a primelor de joc în integralitatea lor, până la clasarea şi menţinerea echipei Petrolul Ploieşti pe locul 4 al clasamentului Ligii secunde. Drepturile salariale vor fi plătite retroactiv în momentul în care echipa se va clasa şi se va menţine cel puţin pe locul 4 în clasament. Calificarea în prima ligă a campionatului de fotbal rămâne un obiectiv care nu este negociabil, iar asumarea colectivă a acestei ţinte trebuie să ne ghideze zilnic în comportamentul nostru”, se arată în comunicatul citat.
Oficialii ploieşteni menţionează că măsurile de penalizare intră în vigoare cu salariul aferent lunii octombrie.
Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de FC U Craiova 1948, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a Ligii a II-a.
În prezent, formaţia antrenată de Viorel Moldovan ocupă poziţia a 7-a a clasamentului, cu 13 puncte după opt partide disputate.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Turistul britanic căutat de salvamontişti a fost găsit spânzurat

Turistul de 42 de ani din Marea Britanie, care a fost dat dispărut de familie, luni dimine…