Acasa Justiție Consilier local din Breaza, bănuit că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, reţinut de polițiștii prahoveni

Consilier local din Breaza, bănuit că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, reţinut de polițiștii prahoveni

2 min read
0
0
268

Un consilier local din Breaza a fost reţinut, iar joi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind bănuit că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor. Surse apropiate anchetei au declarat că acesta ar fi convins minorul în vârstă de 14 ani să facă sex oral și că nu ar fi primul minor cu care acesta ar fi întreținut relații sexuale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a fost deschis un dosar penal pe numele lui Cristian Brotoiu, consilier local din Breaza, acesta fiind bănuit că în perioada aprilie – mai 2017 a întreţinut relaţii sexuale cu un minor.

„A fost reţinut pentru 24 de ore. Există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2017, în perioada aprilie – mai, a întreţinut relaţii sexuale cu un minor”, a declarat Popescu, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, consilierul local urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Primarul din Breaza, Gheorghe Richea, a declarat că nu a fost înştiinţat oficial de cercetarea consilierului, dar s-a luat decizia ca acesta să fie exclus din partid.

 Cristian Gheorghe Brotoiu, consilierul local (PSD) reţinut, are 36 de ani, iar copilul cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale este un băiat de 14 ani din localitate.

Consilierul va ajunge astăzi în fața instanței care va decide dacă îl va trimite 30 de zile după gratii.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

CERCETAT PENTRU PROXENETISM

Poliţiştii din Buzău şi Prahova au efectuat patru percheziţii la imobilele folosite de un …