Acasa Social Consiliul Județean Prahova va prelua administrarea Spitalului General C.F. Ploieşti

Consiliul Județean Prahova va prelua administrarea Spitalului General C.F. Ploieşti

3 min read
0
0
33

În cursul lunii mai Consiliul Judeţean Prahova a primit o adresă de la Ministerul Transporturilor prin care se solicită preluarea în administrare a Spitalului General C.F. Ploieşti.
Ţinând cont de atribuţiile în domeniu ale Consiliului Judeţean, acesta poate asigura din fonduri publice sumele necesare funcţionării optime a spitalului prin plata utilităţilor şi asigurarea fondurilor pentru eventuale reparaţii şi dotări suplimentare cu aparatură medicală de specialitate, menţinând în acest fel calitatea actului medical la un nivel ridicat.
Astfel, ca răspuns la solicitarea primită, Consiliul Judeţean Prahova a transmis un acord de principiu privind această posibilă preluare în administrare a Spitalului General C.F. Ploieşti, urmând ca în prima şedinţă organizată de Consiliul Judeţean să se supună aprobării această solicitare a Ministerului Transporturilor.
Prin această măsură se doreşte ca acest spital, care a asigurat de-a lungul timpului servicii medicale de înalt profesionalism, să rămână funcţional şi să asigure continuitatea actului medical la standarde înalte, atât pentru cadrele medicale angajate, cât şi pentru pacienţi.
Consiliul Judeţean Prahova asigură cetăţenii că, în situaţia realizării acestui transfer, managementul actual nu va fi afectat, structura medicală şi administrativă existentă nu va fi modificată, Spitalul General CF rămânând ca unitate de sine stătătoare, cu personalitate juridică.
Preşedinte,
Bogdan Andrei Toader

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Check Also

INVENTARUL DOVEZILOR – 2. A renunțat populația Europei, de bună voie, la secole de democrație?

Pentru cartelul petrolului şi al medicamentelor, UE este o simplă bază operativă de la car…