Acasa Social Consiliul Județean Prahova va prelua administrarea Spitalului General C.F. Ploieşti

Consiliul Județean Prahova va prelua administrarea Spitalului General C.F. Ploieşti

2 min read
0
0
50

În cursul lunii mai Consiliul Judeţean Prahova a primit o adresă de la Ministerul Transporturilor prin care se solicită preluarea în administrare a Spitalului General C.F. Ploieşti.
Ţinând cont de atribuţiile în domeniu ale Consiliului Judeţean, acesta poate asigura din fonduri publice sumele necesare funcţionării optime a spitalului prin plata utilităţilor şi asigurarea fondurilor pentru eventuale reparaţii şi dotări suplimentare cu aparatură medicală de specialitate, menţinând în acest fel calitatea actului medical la un nivel ridicat.
Astfel, ca răspuns la solicitarea primită, Consiliul Judeţean Prahova a transmis un acord de principiu privind această posibilă preluare în administrare a Spitalului General C.F. Ploieşti, urmând ca în prima şedinţă organizată de Consiliul Judeţean să se supună aprobării această solicitare a Ministerului Transporturilor.
Prin această măsură se doreşte ca acest spital, care a asigurat de-a lungul timpului servicii medicale de înalt profesionalism, să rămână funcţional şi să asigure continuitatea actului medical la standarde înalte, atât pentru cadrele medicale angajate, cât şi pentru pacienţi.
Consiliul Judeţean Prahova asigură cetăţenii că, în situaţia realizării acestui transfer, managementul actual nu va fi afectat, structura medicală şi administrativă existentă nu va fi modificată, Spitalul General CF rămânând ca unitate de sine stătătoare, cu personalitate juridică.
Preşedinte,
Bogdan Andrei Toader

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…