Acasa Social Contribuie și tu la Campania caritabilă „Suflete pentru Teodor” pentru a da o șansă vieții unui copil de numai 5 anișori

Contribuie și tu la Campania caritabilă „Suflete pentru Teodor” pentru a da o șansă vieții unui copil de numai 5 anișori

8 min read
0
0
174

Miercuri, în Centrul Civic al municipiului Ploiești, site-ul de știri Info Ploiești City, DJ Kabal în colaborare cu ACS D. Victoria Team (secția de kickboxing Ciprian Ardeleanu TEAM) și stirileproprahova.ro au organizat un amplu eveniment caritabil pentru un baiețel, în vârstă de numai 5 ani, din orașul Vălenii de Munte, diagnosticat printre altele cu paralizie cerebrală, tetrapareză spastică.

Această acțiune caritabilă a conținut momente de dans, muzica live, demonstraţii de kickboxing susţinute de Ciprian Ardeleanu TEAM şi Florin Ghiţă Academy.

Totodată, au participat artiștii de la Clubul Artist (profesor-coordonator Roxana Furtună)  Larisa Necula, Elena Ene, Antonia şi Ciprian Duda,Ioana Polydora,

Leonard Dedu, Crina şi Alin David, Petty Musa, Marllen Mery, Miletta Popa, Excelent (Antonio Gabriel), LayLow şi Kdy, Eduard Stoica, Lavinia Bănica şi grupul Trandafirul Jr., Fabiana Vuță, Fratele Tase și, nu în ultimul rând, trupa de dans și fetno Sophy Dance (profesor-coordonator Georgiana Dumitru).

 

De asemenea, un moment special a fost o demonstrație de tarabane a toboşarilor de la Organizaţia Umanitară Concordia Ploiești.

Pe lângă aceste momente artistice, au fost organizate o expoziţie de picturi pe șevalet a deţinuţilor de la Penitenciarul Ploieşti, dar si o  expoziţie, cu vânzare, de hand made marca „Enya Worshop”, Enya donând toată suma încasată pe vânzâri, aproximativ 300 de lei, pentru viitorul micuțului Teo.

Invitatul special al acestui eveniment a fost Mirela Dulgheru, conferenţiar universitar doctor la Universitatea „Petrol – Gaze” Ploieşti, Cetăţean de onoare al municipiului Ploiești, fostă campioană mondială universitară de atletism, la proba de săritură în lungime (Buffalo – SUA, 1993), două recorduri naţionale în sală, la săritura în lungime (6.99 m – 1993) şi la 60 m (7.22 sec. – 1993).

Un alt moment atractiv al evenimentului a fost un punct de informare si educare a populatiei în „acordarea primului ajutor de bază” și o ambulanță SMURD (tip 2 ) de la ISU Prahova, pompierii fiind „asaltați” de copiii doritori să afle cum se acordă primul ajutor.

Un gest cu totul deosebit a făcut-o unul dintre jandarmi, Florin Tudoran, care nu numai că a fost primul care a contribuit la urna pentru o șansă la o viață normală pentru Teo. Mai mult, ad-hoc, a compus un poem dedicat acestei acțiuni caritabile, reușind să atingă emoțional toată asistența.

După terminarea spectacolului, organizatorii, împreună cu tatăl lui Teodor, Popescu Daniel Nicolae, au numărat suma strânsă la acest eveniment în prezența reprezentanților Jandarmeriei Prahova și a unui martor, suma totală a donației fiind de 5.073 lei și 260 euro, per total, aproximativ 1.350 euro. O sumă record pentru astfel de acțiuni, dar insuficientă pentru tratamentul de care are nevoie acest copilaș, Teo, ca să aibă o șansă la o viață normală.

Scopul acțiunii este de a strange fonduri pentru micuțul Teo, 5 anișori, din orașul prahovean Vălenii de Munte, diagnosticat cu o multitudine de afecțiuni. Pentru recuperare, Teo a început diverse tratamente și, totdată, a suferit unele intervenții chirurgicale. Însă familia nu deține o situație materială care să-i permită un tratament continuu de care are nevoie implicit pentru operațiile aferente, astfel că, prin intermediul acestui proiect, dorim să redăm șansa la o viață cât mai normal acestui copil.

Orice sumă, cât de mică, este un gest măreț. Să fim alături de Teo, să ajungem la 40.000 de euro, suma necesară pentru un tratament în străinătate, donând în conturile:

CONT RON: RO76RNCB0211140900750001
CONT EURO: RO92RNCB0211140900750004
Partenerii evenimentului: Had Security, Biroul individual de arhitectură Andra Georgescu, Enya Hand Made, Penitenciarul Ploieşti şi Fitness Club Nico.

Parteneri foto: PhotoStudio Ploieşti, Marian Cojocaru Photography, Pufy Art şi Tazzy Photography.

Parteneri mass-media: www.stirileproprahova.ro şi Valea Prahovei TV.

Sponsori: Curatenie-Prahova.ro, Lucky Weeding și Peluza Latină (suporteri Petrolul Ploiești).

Eveniment prezentat de: Petty Musa (actriţă Teatru „Toma Caragiu” Ploieşti) şi Virgil Rădulescu (director stirileproprahova.ro).

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul: Primăriei  Municipiului Ploieşti, SGU Ploieşti, Poliţia Locală Ploieşti, Jandarmeria Prahova, ISU Prahova, RASP Ploieşti, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești și DJ Marian Anghel, cărora le mulțumim pe această cale.

Poze eveniment AICI: https://www.facebook.com/gabidimafanpage/media_set?set=a.738611183138584&type=3&fb_dtsg_ag=AdySOByGoa_cMSNhsDe8f3hatHRuByvEhiNqq62CdkkqMQ%3AAdyl4PHdMTH8wQ83Tgi7o4P5ejfak8xmfeJscg1zfCkwUg

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…