Acasa Eveniment Control al procurorilor DNA la Primăria Ploiești

Control al procurorilor DNA la Primăria Ploiești

2 min read
0
0
330

Procurorii din cadrul DNA Ploiești au solicitat numeroase documente, vizând contracte și facturi emise de administrația locală.

Surse din primărie susțin că se anchetează un posibil abuz în serviciu cu privire la Festivalul “Ploiești Târg Domnesc” organizat de primărie, în perioada 13 – 15 iulie 2018, pe Bulevardul Independenței.

Ediţia respectivă, a doua a Festivalului, a fost marcată de scandal, după ce o firmă care mai lucrase şi de sărbătorile de iarnă cu municipalitatea a reclamat faptul că a pierdut licitaţia în condiţii suspecte.

Reprezentantul respectivei societăţi a spus că Primăria ar fi comis abuzuri, ba chiar că oameni din conducerea instituţiei au făcut intervenţii pentru ca un alt ofertant să fie declarat câştigător. Criticile au mers până la Adrian Dobre, acuzat că ar fi contactat telefonic artişti din oferta cu care venise respectiva societate, încercând să-i convingă să vină la Festival din partea celuilalt ofertant.

Nu este prima dată, când DNA solicită documente de la primăria Ploiești cu privire la posibile nereguli la proiecte/evenimente derulate în Ploiești.

În trecut, au mai fost solicitate acte referitoare la Parcul Municipal Vest, la lucrările de anvelopare a blocurilor și la lucrările aferente reabilitării liniilor de tramvai.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Turistul britanic căutat de salvamontişti a fost găsit spânzurat

Turistul de 42 de ani din Marea Britanie, care a fost dat dispărut de familie, luni dimine…